سوپ گل کلم با سس ارده




کلا سوپهای  زیادی تهیه کردم , با انواع صیفی جات و سبزیجات و حبوبات و غیره و غیره 

با انواع کلم هم به خاطر خاصیت و ویتامین و مواد معدنی بالایی که دارن , زیاد سوپ پختم 

اما ترکیب گل کلم با  سس تهینه یا همون سس ارده ,  اولین تلاش من بود 

من به کنجد و خانوادش اش ارادت خاصی دارم 

و به خاطر همین دوست داشتم حتما این دستور رو امتحان کنم



 

 مواد لازم 

گل کلم کوچک ۱ عدد 

پیاز ۱ عدد 

روغن کنجد ۲ تا ۳ قاشق غ 

قرص یا پودر سبزیجات ۱ عدد تا ۱ قاشق غ 

نصف ۱ عدد لیمو 

خامه ۲۰۰ میل 

تهینه یا سس ارده ۳ تا ۴ قاشق س 

مقداری کنجد تفت داده 

نمک و فلفل به میزان لازم 


طرز تهیه 

پیاز رو خرد کنید و همراه با روغن کنجد تفت بدید , دقت کنید که فقط باید تفت بخوره  

شما میتونید این کار رو با روغن معمولی هم انجام بدید , ولی روغن کنجد در طعم سوپ شما خیلی تاثیر داره 

گل کلم ها رو خرد کنید و به پیاز اضافه کنید و با پودر سبزیجات و مقداری آب , حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه , بزارید بپزه 

با دستگاه کاملا پوره  کنید , و با اضافه  کردن خامه و سس ارده و نمک و فلفل دوباره ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بهش زمان بدید تا بپزه 

در خاتمه بهش آب لیمو رو اضافه کنید و بعد از سرو کردن میتونید روی سوپ کمی کنجد تفت داده بپاشید و میل کنید 

نوش جان , گیلدا 



 

Kommentare

Beliebte Posts