نان رژیمی کتو
میدونید که آلمان یکی از کشورهایی هست , که انواع نانهای خوشمزه و سیاه و سفید و رنگا رنگ رو تولید میکنه
قبلا بحثی تو فیسبوک گذاشته بودم که کدوم کشور تنوع نان بیشتری دارن
خوب , خیلی از دوستان از محل اقامت کشورهای خودشون , نام بردن , ولی با یک سرچ در نت میشه آمار این رشته رو بدست آورد
اینی که میبینید , مافین یا شیرینی نیست :))
بلکه یک نان گوگلی و تپل و مپل هست , که بدون ارد تهیه شده
و ایده خیلی خوبی برای اون دسته از عزیزانی هست که به ارد حساسیت دارن و البته یک نان رژیمی
یک نان رژیمی , برای افرادی که رژیم کتو رو اجرا میکنن
با کمک یکی از دوستان عزیز به دستور این نان که خانوم شری در اینستاگرم خودشون گذاشته بودن , رسیدم
و اما دستورش
مواد لازم :
ارد بادام ۴۰ گرم یا ۶ قاشق
ارد اسفرزه ۳۰ گرم یا ۶ قاشق
ارد نارگیل ۱۰ گرم یا ۲ قاشق ( که من بجاش از ارد بادام استفاده کردم )
ماست پر چرب ۴ قاشق
تخم مرغ ۴ عدد
پکینگ پودر ۲ قاشق چایی خوری
نمک ۱/۴ قاشق چایی خوری
* اگر دوست داشتید میتونید از دانه هایی مثل تخم آفتاب گردان یا کدو و غیره استفاده کنید
طرز تهیه :
مواد خشک رو با هم مخلوط کنید
جداگانه ماست و تخم مرغ رو با هم خوب بزنید و بعد مواد خشک رو بهش مخلوط کنید
خوب مخلوط رو بهم بزنید
در ابتدا کمی موادتون شل هست
ولی بعد از نیم ساعت , خوب خودش رو میگیره و سفتر میشه
میتونید در این مرحله دانه های دلخواهت رو بهش اضافه کنید
بهتره که از قالبهای مافین استفاده کنید تا خوب اینجور گوگولی در بیاد :))
ولی اگه نداشتید , خیلی راحت گلوله کند تو دستتون و رو کاغذ روغنی بزارید
روش کمی کنجد بپاشید
و در فری که از قبل گرم کردید قرار بدید
دمای فر ۱۷۰ درجه و به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه مناسب هست
من مقادیر رو دوبرابر کردم و به راحتی تو فریزر نگهداری کردم :)
نوش جان و سلامت باشید
گیلدا
Kommentare
Kommentar veröffentlichen