رز شکری





قبلا هم گفته بودم که از شیرینی هایی که با خمیر مایه تهیه میشه زیاد استقبال نمیکنم
چون مثل نان , تا روز دوم قابل استفاده هستن و بعد بیات میشن و خوردنش به مشکل بر میخوره
پس با این توضیحات متوجه شدیم که این شیرینی ترکیبی از خمیر مایه همراهش هست ,


با وجود این بعضی اوقات از دستم در میره و میگم بذار ی بار تو طول سال تهیه کنم :))
اسم این شیرینی رو * رز شکری * گذاشتم
خوب یقینا مشخصه که چرا این اسم رو براش پیدا کردم :) و اینجا هم مشخص میشه که با پودر شکر , سر و کار داره :))
و مورد آخر هم اینه که تو روغن سرخ میشه و تو فر نمیره
پس نتیجه گیری کلی اینه که اصلا برای سلامتی مناسب نیست , و واسه همین دستور نداره
میدونم که خیلی ها الان دارن بهم بد و بیراه میگن :))
من هم بد و بیراه های شما رو به اونهایی میرسونم که مجبورم کردن دستور نذارم :)
موفق و سالم باشید
گیلدا 




Kommentare

Beliebte Posts