مافین پرتغالی - Pastéis de nata




  یکی از شیرینی های محبوب کشور پرتغال  Pastéis de nata هست
این شیرینی نه تنها تو خود این کشور بلکه در کشورهای همجوارش هم طرفداران خاص خودش رو داره
اصولا اونهایی که از طعم پودینگ و شیرینیهای ملایم از بابت طعم شیرین اون ..... خوششون بیاید , میتونه این شیرینی بهترین گزینه باشه 


طرز تهیه بسیار آسونی هم داره
فقط احتیاج به خمیر هزار لا دارید که از کیفیت خوبی برخوردار باشه
و همچنین به مقداری پودینگ وانیلی احتیاج هست که از قبل پخته شه و خنک شده
خمیر رو به صورت دایره برش میدید و داخل قالبهای مافین که از قبل چربش کردید قرار میدید
باید لایه هاش تا بالای قالب مافین پوشیده شه
بعد از مواد پودینگی داخلش میریزید و داخل فر قرار میدید
با حرارت ۲۰۰ درجش اونقدر بهش زمان میدید که روی شیرنیهتون کمی رنگش تغییر کنه
بعد میتونید از پودر پسته یا خلالش استفاده کنید ( البته تو دستور اصلی نیست )
و در خاتمه کمی روش پودر قند بپاشید 


البته در رسپتهای اصلی از مواد پودینگی داخلش به صورت آماده , که الان توضیح دادم استفاده نمیشه
و مخلوطی از تخم مرغ و خامه و ارد ذرت و و غیره هست
اما میتونید از این روشی که گفتم هم استفاده کنید
نوش جان , گیلدا 



Kommentare

Beliebte Posts