سوپ بهاری والک و کرفس
خیلی وقت پیشها سوپ والک رو تهیه کرده بودم , این سوپ خیلی لذیذ و خوشمزه بود
دوباره تصمیم گرفتم با کمک از همین سبزی ... ولی با اضافه کردن چند مواد بهاری دیگه , یک سوپ بهاری تهیه کنم
اینکه میگم بهاری , چون همه چیز تازه و بهاری بود ^_^
هم کرفس تازه و بهاری , هم پیازچه بهاری و هم والک
پس نتیجه میگیریم سوپ بهاری بهترین گزینه ...... نامی میتونه باشه :)))
این سوپ رو چون چشمی تهیه کردم و براتون به صورت ساده توضیحش رو میدم
اول از همه مقداری پیازچه ( یا پیاز ) رو خرد کردم و با کره تفت دادم , بعد بهش قطعات خرد شده کرفس رو اضافه کردم
و بعد مقداری آب مرغ اضافه کردم , میتونید از قرص مرغ هم استفاده کنید
مقدار آب رو زیاد نریزید چون باید از خامه هم استفاده کنید , میتونید نصف نصف کار کنید
و اگه مایل هستین که شیر جای خامه استفاده کنید , میتونید اول کار واسه قوام اومدنش مقداری آرد رو تفت بدید
مقداری والک رو هم خرد کردم و به سوپ اضافه کردم
میتونید اگه دوست داشتید از هویج یا فلفل دلمه یا سیبزمینی هم اضافه کنید
البته الان دیگه فصل والک نیست , اگه تو فریزر داشته باشید که مشکل حله.... در غیر این صورت میتونید از مقداری برگ اسفناج استفاده کنید و ۱ یا ۲ حبه سیر له شده هم اول کار اضافه کنید
نوش جان , گیلدا
اول از همه مقداری پیازچه ( یا پیاز ) رو خرد کردم و با کره تفت دادم , بعد بهش قطعات خرد شده کرفس رو اضافه کردم
و بعد مقداری آب مرغ اضافه کردم , میتونید از قرص مرغ هم استفاده کنید
مقدار آب رو زیاد نریزید چون باید از خامه هم استفاده کنید , میتونید نصف نصف کار کنید
و اگه مایل هستین که شیر جای خامه استفاده کنید , میتونید اول کار واسه قوام اومدنش مقداری آرد رو تفت بدید
مقداری والک رو هم خرد کردم و به سوپ اضافه کردم
میتونید اگه دوست داشتید از هویج یا فلفل دلمه یا سیبزمینی هم اضافه کنید
البته الان دیگه فصل والک نیست , اگه تو فریزر داشته باشید که مشکل حله.... در غیر این صورت میتونید از مقداری برگ اسفناج استفاده کنید و ۱ یا ۲ حبه سیر له شده هم اول کار اضافه کنید
نوش جان , گیلدا
نمی دونم قبلا این سوالو پرسیده بودم یا بازم یکی از اون کامنتهام هست که کلی تایپ میکنم ولی نمی رسه به دستت با وضع خراب این وی پی ان ها
AntwortenLöschenحالا دوباره می پرسم ...این والک خانم تو شمال نیست نه؟
درسته که ما اینجا سبزیهای خوش عطر و خاص خودمون رو داریم ولی خیلی چیزا مثل والک و کیپر رو دوست دارم تازه اش رو امتحان کنم
شاید یه روزی در زندگی بعدی !!!خخخخ
عزیزم , انقدر آخر کار نه امید حرف زدی که دلم کباب شد
Löschenشادی جون , من فقط میدونم که والک احتیاج به جای مرطوب داره , و از اونجایی که شمال ایران هم مثل اینجاست .... البته کمی گرمتر .... احتمال رویشش هست
اینکه تو تهران از قدیم بوده هیچ شکی نیست
باید از یک بلده به کار بپرسی و سوال کنی , هر چند که دیگه الان اصلا وقتش نیست
ولی از الان میتونی واسه سال دیگه پرسجو باشی
از اونجایی که ما ها به سیر علاقه داریم حتما از خوردنش لذت میبری , چون طعمی مابین سیر و پیاز داره
ولی همچین چیز خاصی هم نیست که خودت رو براش ناراحت کنی عزیزم م م م ^_^
ممنون گیلدا جون یکی از دوستانم ساکن تهرانه حتما ازش میخوام وقتش که شد برام تهیه کنه
AntwortenLöschenهاهاها این که چیزی نیست مادر خیلی چیزها از جمله رز بری و کرنبری رو هم که تا حالا نخوردم قراره در زندگی بعدی امتحان کنم :)))))
امیدوارم که هم تهیه کنی و هم همیشه سالم باشی عزیزم
Löschenمنم تا بحال والک نخوردم ، حالا هی با دستورای جورواجور دل ما رو ببر :))))) نوش جونتون گیلدا جونی :*
AntwortenLöschenخخخخخ نه جون خودم دلبری کجا بود ؟؟
Löschenتو بیا اینجا من در هر زمان و هر فصل برات والک میارم :D
خیلی خوشمزه به نظر میاد ، نوش جونتون <3
AntwortenLöschenمرسی ارغوان جون ن ن :****
Löschen