Beilage برگ کلم ، و قارچ - آلمانی



امروز میخواهم ٢ مدل Beilage یا خوراکهای جانبی رو براتون بگم 
که اولی  رو از یکی از دوستان گیاهخوارم یاد گرفتم ، و دومی رو از یک سر آشپز خوب 
Beilage یکی از محتویات ثابت و مهم در کنار خوراکهای گوشتی هست که معمولا ترکیبی از سبزیجات یا سیبزمینی و ماکارونی میتونه باشه که به طور  جداگانه در ظرف دیگه که معمولا کوچکتر هست یا در یک گوشه ظرف اصلی قرار میگیره سرو میشه 

طرح اول Beilage تشکیل شده از برگ کلم و مخلفات دیگه که یکی از دوستان آلمانی گیاهخوار من اونو تهیه کرد ، و در یک روز آفتابی که به منزلش دعوت  شدم در حین ناباوری دیدم اون هم مثل من در کنار ١ تیکه استیک آبدار این Beilage  رو میل میکنه :)
که بعدها متوجه شدم بخاطر مشکلات سلامتی و تجویز دکتر از گیاهخواری دست برداشته , به هر حال خوشحالم که سلامتی خودش رو به دست اوره 

* و اما مواد لازم برای Beliage برگ کلم 
برگ کلم ١/٤ ، که خرد شده باشه 
پیاز ١ عدد بزرگ 
سیر ٢ حبه 
گوجه گوشتی ١ عدد بزرگ 
شوید  تازه ٢ قاشق سر خالی 
نمک ، فلفل 
خامه به مقدار لازم 

طرز تهیه :
ابتدا پیاز خلال شده رو همراه با برگ کلم تفت بدید 


گوجه رو پوست بگیرید خرد کنید و همراه سیر له شده اضافه کنید 
وقتی حجم کلمها کم شد گوجه رو بهشون اضافه کنید و حرارت رو کم کرده و درب ظرف رو بزارید تا کمی پخته شه 
نمک و فلفل رو اضافه کرده و شوید تازه خرد شده رو نیز اضافه کنید 
بعد از چند تفت دادن ، خامه رو اضافه کنید در حدی که فقط روی مواد رو بپوشونه 


اگه مایل بودید میتونید نصف آب و نصف خامه اضافه کنید 
دوباره دب ظرف رو میزاریم و هر از گاهی هم میزنیم 
در حدی  که کلم کمی نرم شه کافیه و میتونید میل کنید 


* Beilage با قارچ 
مواد لازم :
قارچ ١٠٠ گرم 
پیاز متوسط ١ عدد 
نمک ، فلفل 
کرم فرش یا خامه ، بمیزان لازم 

طرز تهیه :
پیاز ها رو خرد کرده با تفت بدید ، قارچ رو نیز خرد کنید و اضافه کنید 
بعد از کمی تفت دادن ، نمک و فلفل را اضافه کنید و بعد ١ تا ٢ قاشق پر کرم فرش اضافه کرده و هم بزنید که یک دست شه 
به همین راحتی :))

شما میتونید این Beilage ها رو کنار ١ تیکه گوشت استیک یا ماهی یا کباب میل کنید 
نوش جان ، گیلدا 

* پخت این خوراک با توجه به میل شخصی و علایق خانوادگی میباشد 







Kommentare

  1. gilda jan aliiii mesle hamishe vay un gharcho crem ro ham kheili dust daram tarkibe binaziri mishe dar zemn asheghe golhaye banafshat hastam khanume basalighe va nazanin

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. وای ی ی ی اعظم جون از بابت کدوم یکی تشکر کنم
      مرسی نازنین <3

      Löschen
  2. vay Gildi dorost zadi be hadaf. man hamishe kenare in ghazaha mimundam chi bezaram ke ham khoshgel bashe ham tekrari nabashe. dastet dard nakoneh golam.:-* <3

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. خواهش میکنم هما جون <3
      عزیزم من هم مشکل داشتم چون شمالی ها رو که میشناسی همش برنج خور هستند :)))
      ولی خدا رو شکر بهزاد هم این ٢ مدل رو خیلی پسندید

      Löschen
  3. به به باید خوشمزه باشن . مخصوصا قارچ . دستت درد نکنه
    راستی خانومی یه سوال ، من معنی این جمله ات رو نمی گیرم !!!!!!
    * پخت این خوراک با توجه به میل شخصی و علایق خانوادگی میباشد
    میشه یه توضیحی بدی گلم ؟

    AntwortenLöschen
  4. مرسی مهسا جان
    عزیزم هر ٢ خوشمزه میشه ، اتفاقا اون که با برگ کلم بود به نظر من خیلی طعم متفاوت و غیر تکراری داشت

    در مورد نوشته آخر هم باید بگم که خیلیها فکر میکنند ، به عنوان مثال وقتی تو قرمه سبزی به جای لوبیا قرمز لوبیا چیتی یا لوبیا چشم بلبلی میریزی
    اون دیگه قرمه سبزی نیست و کل اصول آشپزی و قرمه سبزی اینجا میره زیر سوال :)) و هر کی با ادبیات شیرین و شور خودش میخواهد اینو بگه که این ١ اشتباه هست و منو مورد نصایح ارجمندشون قرار بده :))
    غافل از اینکه مزاجهای انسانها میتونه متفاوت باشه
    این بود که با نوشتن این مطلب خواستم بگم که دید دیگران واسه خودشون و من محترمه ، و دیدگاه من هم حد اقل اگه واسه دیگرون محترم نیست واسه خودم
    ارزش داره :)

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی عزیزم . واقعا توضیحت کافی بود و واضح :)))
      امان از دست آدمای همه چی دون !!

      Löschen
    2. من هم ممنونم از توجهت عزیزم :)

      Löschen
  5. دستت درد نکنه گیلدای عزیز واقعا عالی و خوشمزه و اشتهاآوره الانم ساعت 3 شبه به وقت آلمان و اتریش ...ولی تا اینو دیدم بشدت گرسنه ام شد ......نوش جونتون ♥

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. ای ی ی وای یی صفا جان ، پس شرمنده شدم این وقت شب مزاحمت شدم :))))
      مرسی عزیزم از لطفت

      Löschen
    2. خواهش میکنم گیلدا جان .............. باورت نمیشه از گرسنگی پاشدم پنیر اشتریش داشتیم روی تست کشیدم روشم جعفری منجمد وفلفل سیاه پاشیدم گذاشتم توی میکرووله بعدم بادوتا مغز گردو جات خالی با آب سرد خوردم ...بد نبود ولی برای این خوراکت گرسنه ام شده بود نه نون و پنیر...♥ .

      Löschen
    3. عزیزم م م م م م
      ولی جدی جدی همین نون و پنیر خوردن هم واسه خودش صفایی داره ها ا ا ا
      گاهی اوقات هیچی جای اونو نمیتونه بگیره

      Löschen
  6. سلام عزيزم. خسته نباشي. كاش زحمت مي كشيدي ما رو با انواع بيشتري از غذاهاي آلماني آشنا مي كردي. دستت درد نكنه.

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. باشه عزیزم ، سعی میکنم
      مشکل اینه که بعضی از مواد غذایی و سبزیجات تو ایران نیست
      و تا اونجا که تونستم جایگزین اونها رو گفتم ، ولی به هر حال چشم ، سعی خودم رو خواهم کرد :)

      Löschen
  7. گيلداجون يادم رفت امضا كنم خانجون. ببخشيد.

    AntwortenLöschen
  8. خوشوقتم ، خواهش میکنم :)))))))))

    AntwortenLöschen
  9. سلام گیلدا جان.دستت درد نکنه چه ترکیب ساده و خوشمزه ای میشه بیشتر موادش رو هم اغلب ما می بینی توی خونه داریم.باید امتحانش کنم.عالیه ممنون عزیز

    AntwortenLöschen
  10. مرسی نسرین جون ، اره عزیزم دقیقا همینجوره

    AntwortenLöschen

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts