افلاف پاستا
افلاف یکی از اون خوراکهای هست که نه تنها در کشور آلمان بلکه ، تو کشورهای دیگه با نامهای مختلف ، طرفداران فراوانی داره
این خوراک ترکیبی از مواد گوشتی یا غیر گوشتی همراه با سس و پنیری هست که برای مدت زمانی داخل فر قرار میگیره تا به عمل بیاد
گفته میشه که این خوراک بر گرفته از سوفله فرانسوی هست ، ولی برای اولین بار در شمال امریکا اونو تهیه کردند
این خوراک در قرن ١٨ اما با سبکی دیگه به وجود آمد ، حتی شیرین ..... و بعدها کم کم با تغیراتی در اون به افلافهای امروزی ختم شد
من قبلا چند نونه افلاف دیگه از جمله سیبزمینی ، قارچ و سیبزمینی و افلاف دونر رو گذاشته بودم ، و این هم افلاف پاستا هست که تقدیم شما میکنم
مواد لازم :
پاستای مورد علاقه ، نیم پخت و آبکش شده
هویج خلال شده
گوشت دودی ، اگه در دسترس نبود مهم نیست من واسه عطرش ریختم
سنیه مرغ یا بوقلمون
نمک ، فلفل
سیر
مقداری پنیر پیتزا
* مقادیر بالا بستگی به خودتون داره ، مقدار اونها در کیفیت تاثیری نداره
گوشت مرغ رو مکعبی بریده و با مقداری روغن تفت میدیم ، هویجها رو خلال کرده و اضافه میکنیم
سیر رو هم خرد کرده همراه با گوشت دودی اضافه میکنیم همه مواد رو فقط کمی تفت بدید و کنار بزارید
مواد لازم برای سس :
* تقریبا مثل سس بشامل کار کردم فقط بدون پیاز
کره ٢ قاشق پر
٢ قاشق ارد
خامه و شیر از هر کدوم ١ استکان
نمک ، فلفل سفید ، جوز هندی
من از مقداری سس مرغ هم استفاده کردم
اول کره رو آب میکنید و ارد رو اضافه کرده و تفت میدیم تا خامی اون گرفته شه
نمک و فلفل و جوز هندی رو اضافه میکنیم ، و کم کم شیر و خامه رو اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم
اضافه کردن خامه و شیر رو کم کم انجام بدید تا به غلظت لازمه برسید ، سس مرغ رو هم اضافه کنید
مواد قبلی رو با پاستاها مخلوط کنید و داخل ظرف مورد نظرتون قرار بدید
روی اونها رو سس بریزید و روی پاستاها رو با پنیر بپوشونید
ظرف رو به مدت زمانی که روی افلافها برشته و طلایی شه با حرارت ١٨٠ درجه درون فر بزارید
نوش جان ، گیلدا
* پخت این خوراک با توجه به میل شخصی و علایق خانوادگی میباشد
خیلی هوس انگیزه گیلدا جان ، منم مدلهای مختلف درست میکنم ، اما نمیدونستم بهش میگن افلاف ، باز هم یه چیزی ازت یاد گرفتم :*
AntwortenLöschenمرسی رزی جون ، اره با هر چی میشه درست کرد ، قدرت مانوورش زیاده :))))
LöschenCasserole رزی جون اینجا بهش افلاف میگند ، و به انگلیسی
تو کشورهای مختلف باید اسامی دیگه داشته باشه ، البته اینجور فکر میکنم :))))
من که عاشقشممممم . اوهممممممممممم . دستت درد نکنه .
AntwortenLöschenمرسی گلی ، جات خالی ی ی ی
AntwortenLöschenوایییییییییییییی عالیهههههه امیدوارم یه روزی این شانسو داشته باشم که غذاهای خوشمزه ات رو بچشم
AntwortenLöschenمرسی اعظم جون چرا که نه ، من هم امیدوارم که همدیگر رو ببینیم از خوردن غذاها لذت ببریم
AntwortenLöschensalam khanomikhaste nabashid
AntwortenLöschenman yeki az khanandegan hamishegi vali khamoshe shoma hastam
man ham mesle shoma dar alman zendegi mikonam az webseitet Ziyad estefade mikonam chon to shnakhtane mavade ghazayi to alman khali komakam mikone bazam azaton tashakor mikonam babate resepthaye khoshmazat
سلام مریم جان ،
AntwortenLöschenعزیزم خوشحالم که گاهی اوقات میبینم خوانندگان خاموش وبلاگم ، با من هم صحبت میشن
مرسی از کامنتت و موفق باشی :)
salam khanomi gol
AntwortenLöschenman diroz in auflauf ra ba dastore shoma dostidam kheli ali va khoshmaze shod azat bazam mamnonam albate shoharam bishtar azaton mamnone chon on kheli auflauf dost dare hamishe ham be man migoft dorost konam barash vali nashode bod
diroz ham ke dorost kaedam kheli khoshmaze shode dob bazam tashakor va khaste nabashi
سلام مریم جون
AntwortenLöschenنوش جون خودت و همسرت عزیزم ، خوشحالم که خوشتون اومد
من هم افلاف رو خیلی دوست دارم و دوست دارم با هر چیزی امتحانش کنم :)
در واقع شما خسته نباشید که هم وقت گذاشتی دستور رو خوندی و تهیه کردی و خبرش رو هم دادی :))
مرسی بابت کامنتت عزیزم
این گراتین نیست؟
AntwortenLöschenمیشه اینو هم بگم :)
Löschen