چگونه کامنت بگذاریم
دوستانی که مایل به گذاشتن کامنت هستند باید در وحله اول یک حساب کاربری Account در یکی از سایتهای که توسط بلاگر معرفی شده است، دارا باشند
و یا به صورت ناشناس Anonym وارد شوند ( 1 )
و یا به صورت ناشناس Anonym وارد شوند ( 1 )
و بعد از نوشتن کامنت داخل کادر سفید میتوانید ، گزینه Veröffentlichen ( منتشر کردن ) را کلیک کنید ( 2 )
کامنتهای شما بعد از تائید و مرور اینجانب آزاد میشه :)
کامنتهای شما بعد از تائید و مرور اینجانب آزاد میشه :)
من متوجه نشدم میشه دوباره توضیح بدید؟
AntwortenLöschen:))))
لیلا جون تو بیا پیش خودم ، بهت یاد میدم :))))
AntwortenLöschenChera nemishe?
AntwortenLöschenشما موفق شدید ، دوست عزیز ، البته یادتون رفت که خودتون رو معرفی کنید :))
AntwortenLöschengilda aziz,merc az zahamate shom dar jamavari in seit, ba sepase faravan az shom.
AntwortenLöschenسلام من مینا هستم گیلداجون میشه طرز تهیه چلو گوشت مجلسی آموزش بدی
Löschenسلام مینا جان ، چشم سعی میکنم به زودی بزارم
Löschenممنونم دوست عزیز
AntwortenLöschenمن هم از توجه شما و دیگر دوستان کمال تشکر رو دارم
سلام گیلدا خانوم
AntwortenLöschenیکی از دوستانم از من خواست نام و دستور یک شیرینی که مال شامل ایران هست رو براش پیدا کنم. این شیرینی با نوعی رشته درست میشه و در پایان روی اونو پودر قند میپاشند. اگه اطلاعی در مورد این شیرینی دارید خیلی ممنون میشم راهنمائی کنید.
تهمینه
سلام تهمینه جان
AntwortenLöschenعزیزم ، ،من جز رشته خوشکار که به صورت رشته ای هست ، چیز دیگه رو نمیشناسم
که اون هم با پودر قند نیست
امکان داره که مال مازندران باشه ، چون خیلی از شیرینی های این ٢ استان واسه همدیگه شناخته شده نیست
:)
AntwortenLöschen:D
LöschenKhaste nabashid
AntwortenLöschenسلامت باشید :)
LöschenSalam azizam,mersi az sayte mofideton'gilda Jon man vaghti keck dorost mikonam badaz pokht ye boye zokhme tokhmemorgh hanoz toye caikam badaz pokht hast,lotf konid elatesho begid.mersi azizam
AntwortenLöschenسلام دوست عزیز
AntwortenLöschenراستش من چون خودم به این مسله حساس نیستم , دقیقا نمیتونم جوابی هم به شما بدم
چیزی که خیلی مهمه هم زدن کامل و زیاد زرده ها هست در حدی که کاملا سفید و حجم دار شه , و البته باید با وانیل اینکار رو انجام بدید
اما چیزی رو که دیگر دوستان گفتند , براتون مینویسم , اینرو هم بگم که هیچکدوم رو خودم امتحان نکردم
ریختن ١ قاشق عسل داخل مواد
استفاده از تخم بلدرچین به جای تخم مرغ
گرفتن ١ تیکه کوچیک سفیدی که کنار زرده ها وجود داره
مرسی:-) دستوراتون خیلی با حوصله و ) عالین،انرژی مثبت و عشق آشپزی توشون موج میزنه:-) ،امروز از صبح تو وبلاگ شمام و دارم یکی یکی دستورای مورد علاقمو یاد داشت میکنم که سر فرصت درست کنم،پریسا ه
AntwortenLöschenسلام پریسا جان
AntwortenLöschenمرسی عزیزم , بابت این همه حسن نظر و انرژی مثبت ممنونم
فريما هستم
AntwortenLöschenفریما جان , بالاخره موفق شدید عزیزم :))
AntwortenLöschenبا سلام
AntwortenLöschenSalam ^_^
Löschen