نان کشمشی
همونجور هم که قبلا گفته بودم من از کشمش زیاد تو خوراکهام و شیرینیهام استفاده نمیکنم
ولی بی نهایت از نون کشمشی خوشم میاد ، به خصوص اگه گرم باشه و با کره بخورم :)))
خیلی وقت هم بود که دبنال ی دستور میگشتم تا به یکی از کتابهام مراجعه کردم و این دستور رو مناسب دیدم
مواد لازم :
ارد ٢٥٠ گرم
ارد شماره ١٠٥٠ ، ٧٥ گرم ( البته اگر در دسترس نداشتید از همون ارد معمولی اضافه کنید )
خمیر مایه خشک ١ بسته
نمک ١/٢ قاشق چای خوری
آب یا شیر ولرم ٢٠٠ میل
عسل ٣ قاشق غذا خوری
روغن آفتاب گردان یا روغن مایع ٣ قاشق غذا خوری
به میزان دلخواه کشمش ، من از کنجد تفت داده هم استفاده کردم ، میتونید از تکه های خرما هم استفاده کنید
طرز تهیه :
آردها ، نمک ، خمیر ترش ، را داخل ظرفی بریزید
روغن و عسل را به شیر ولرم مخلوط کنید و کم کم به ارد اضافه کرده و مرتب هم بزنید
خمیر رو مثل خمیرهای دیگه حدود ١٠ دقیقه خوب ورز بدید ، جوری که دیگه یک دست شه و به دست نچسبه
روی خمیر سلفون بکشید و در مکانی گرم به خمیر ١ ساعت استراحت بدید تا حجمش زیاد شه
دوباره خمیر رو پهن کنید و مواد خشک دلخواه خودتون رو روی خمیر بریزید و دوباره کمی ورز بدید
حالا خمیرتون رو رول کنید و تو قالب دلخواتون بزارید ، دوباره ٣٠ دقیقه دیگه استراحت بدید تا حجمش زیاد شه
حالا روی خمیر رو مقداری کاره آب شده و کره نرم بمالید
و نانتون رو به مدت ٣٠ تا ٣٥ دقیقه و با حرارت ٢٠٠ درجه ، داخل فری که از قبل گرم کردید قرار بدید
اجازه بدید که نان سرد شه و بد اونو برش بزنید
نوش جان ، گیلدا
به به دستت درد نکنه منم میخوام نون کشمشی با کره به اضافه یک چای داغ
AntwortenLöschenمرسی مهناز جون ، اره خدای با ١ چای داغ خوب میچسبه
Löschenبه به چه نونی دست گلت درد نکنه
AntwortenLöschenنزدیک عیده در و دیوارم رنگ نمودی :)))
معلومه خونه تکونی هم کردی همه جا برق میزنه :)
مرسی لیلا جون ، اره دیگه رفتم پیشواز :))))
Löschenبه به ، چقدر خوشمزه و پف کرده ، منم نون کشمشی رو با کره دوست میدارم :)))) دست گلت درد نکنه
AntwortenLöschenمرسی رزکم ، از اون موقع که اون نون کشمشی های خوشمزه رو گذاشته بودی میخواستم درست کنم تا به امروز موفق شدم :)))
Löschenمن از دستورات سایتت تا حالا خیلی استفاده مفید کردم اما عجب حسن تصادفی
AntwortenLöschenدیشب منم نون کشمشی تقریبا با همین دستور درست کردم با یک کوچولو تفاوت
به جای عسل شیره خرما زدم
یک کم دارچین هم زدم
از خمیرم چونه های کوچک گرفتم و مثل نون همبرگری گرد گردم
و بعد گذاشتم تا استراحت دوم را بکنه
خیلی خوشگل و خوشمزه شد
بقیه اش تقریبا عین روش خودت بود
فکر کردم بد نباشه تجربه ام را باهات قسمت کنم
مرسی فرناز جون چرا که نه ؟؟ من هم این تجربه ها رو که اینجا جمع کردم ، با کمک دیگر دوستانم هم بوده
Löschenپس ی جورایی دل به دل راه داشته :)))
مرسی از کامنتت عزیزم
چه نون خوبي شده گيلدا جون
AntwortenLöschenهم خوب پف كرده هم ظاهرش مثه نوناي بيرون شده
نوش جونتون عزيزم
مرسی لاله جون ، جات خالی عزیزم :***
AntwortenLöschenقربون دستت اون تيكه كره اي رو دست يه دست بدين بياد! من عاشقشم بد جور! ..... دستت طلا گيلدا جون كه هرچي درست مي كني محشره
AntwortenLöschenشبو جونم ، شرمنده ، اونو همون موقع بد از عکس ترتیبشو دادم :)))))
AntwortenLöschenولی میتونم باز برات لقمه بگیرم
مرسی نازنینم م م م
گیلدا جون سلامتی و شادی روز افزون برایتان آرزو میکنم سپاسگزارم از زحماتتان ،من اکثر رسپتهاتون رو درست میکنم واقعا خوشمزه هست ،سرفراز باشید
AntwortenLöschenممنونم شهناز جان
AntwortenLöschenخوشحال میشم که خواننده های خاموش اینجا هم گاهی برام پیغام میزارند
مرسی
bah bah dastet dard nakoneh har chi dorost mikoni vasvase angizeh. cheghadr alan mikham in nuno ba kareh bezanam tu raaaaag
AntwortenLöschenهما جون ، جات خالی بود عزیزم
AntwortenLöschenمن فکر کنم زمان treffen خودمون ، بهاته ی بغچه از این چیز، میزا درست کنیم بیاریم که با هم بخوریم :))))
:))))))))ey jaaaaanam are bekhoda :*******
AntwortenLöschen:))))))))
AntwortenLöschen:**************
من ٔبر عکس تو عاشق کشمش توی نون و شیرینی و کیک هستم . پس عاشق این نون کشمشی هستم بدجورررررررر . دستت درد نکنه عزیزم .
AntwortenLöschenپس میتونیم این یکی رو با هم بخوریم :))))
AntwortenLöschen