سوپ ترخینه - کرمانشاهی
شما هر چی دستور سوپ و اش رو به من بدید با کمال میل انجام میدم ، این ٢ چیزی هست که از ذائقه من جدا نشدنی هست
تا اونجا که امکان داشته باشه هر دستوری رو سعی میکنم واسه ١ بار هم شده انجام بدم
الان هم براتون سوپش رو میزارم ، البته باید بگم که این سوپ تنوع زیادی داره و سوپی رو که اینجا میبینید سوپ ترخینه کرمانشاهی هست که خیلی وقت پیشه تو ایران از یک دوست و همسایه کرمانشاهی یاد گرفتم
خیلی وقت بود که درست نکرده بودم , چون ترخینه نداشتم , ولی الان که دیگه خودکفا شدم , باز هم میتونم برم سراغش :))
خیلی وقت بود که درست نکرده بودم , چون ترخینه نداشتم , ولی الان که دیگه خودکفا شدم , باز هم میتونم برم سراغش :))
مواد لازم :
ترخینه ٢ تا ٣ عدد
آب مرغ یا آب گوشت : به مقدار لازم
لپه ١ استکان
اسفناج خرد شده ١ لیوان
پیاز ١ عدد
سیبزمینی ، ١ عدد بزرگ
نمک ، فلفل ، زردچوبه
گوجه ١ عدد بزرگ
* لازم بتزکر هست که شما میتونید از تکه های مرغ یا گوشت هم استفاده کنید
طرز تهیه :
ترخینه ها رو ٣ ، ٤ ساعت جلوتر خیس کنید
پیاز و گوجه رو خرد کنید وهمراه مقداری کره تفت بدید ، آب مرغ رو همراه با لپه اضافه کنید ، ترخینه خیس شده را نیز همراه آبش اضافه کنید
و تو جوش آخر اسفنجها رو اضافه کنید
این سوپ به خاطر وجود ترخینه طعم بسیار لذیذ و ترشی داره
در ضمن از اون نانها هم سوال نکنید که حاضری هست :)))
عالیییییی
AntwortenLöschenمرسی آرام عزیز :)
AntwortenLöschenخیلی ترکیب خوبیه ،خیلی خوشمزه به نظر میاد ،دستتون درد نکنه گیلدا جون.منم به انواع سوپ علاقه ی خاصی دارم !
AntwortenLöschenمرسی ارغوان جون ، لطف داری عزیزم
Löschenبه به می بینم که بهار و به خونه هامون اوردی با این قالب جدید
AntwortenLöschen:)) نوش جونتون
مرسی لاله جون ، میدونی که من تنوع پسند هستم :))))
Löschenچه جمله عجیبی گفتم :))