شامی کوبیده
یکی از چیزایی که از بچگی تو خانوادم یاد گرفتم ، این بود که هیچ وقت غذای اضافی رو دور نریزیم ..
آبگوشت وکوبیده یکی از لذیذترین غذاهای سنتی ایرانه ...ولی وقتی کوبیده زیاد میاد ، آدم میمونه که چه کنه ...
چون گرم کردنش کار راحتی نیست و سردش هم قابل خوردن نیست ، این کاری بود که همیشه تو خانواده مادرم انجام میداد ..
باقیمانده کوبیده رو با ۱ عدد تخم مرغ ، سیره رنده شده ، کمی نمک ، فلفل ، زعفران دم کرده ، و ۳ تا ۴ قاشق پودر سوخاری مخلوط میکرد
انها رو حسابی ورز میداد ، گلوله های درست میکرد و پهن میکرد و در روغن سرخ میکرد . به نظره من که ایده خوبیه
در کناره این شامی شما سالادی رو هم میبینید که به نام سالاد کلسترول هست ، و من اینو از یک شخصه روسی یاد گرفتم ..
بسیار هم راحت درست میشه ، داخل ظرفی گود مقداری سوس مایونز رو با فلفل ، نمک و ۱ قاشق ابه لیمو ، و آب زیتون مخلوط کنید .
گل کلم را به صورته رشته ای بریده (بسیار نازک ) هویج را هم به همین صورت خلال کنید ، بهتر است با دستگاه یا رنده این کار را انجام دهید .
بعد با سوس مخلوط کرده و نوش جان کنید
نوش جان ، گیلدا
salam:
AntwortenLöschenMerci az dastoor hay mofid va tasavire zibatoon. In salad esmesh " COLESAW" hast na "Kolestrol" va dar America ham hamrah ba ghazahye daryaee mesle mahi ya meigoo sookahri va hamchenin morghe sookhari serve mishe. Agar oonja "Kentucky Fried Chicken ya KFC" darid, hamrah ba ghazashoon "Colesaw " be onvane yek side-dish serve mishe.
سلام دوست عزیز ، و ممنون بابت کامنتتون
AntwortenLöschenراستش همونجور که من توضیح دادم از این سالاد اونقدر که از خوردنش خبر دارم از چیز دیگه خبر ندارم :))))
شاید حق با شما باشه ، هر چند که من این رستورانهای زنجیره ای رو اینجا ندیدم ولی این سالاد رو تو رستورانهای یونانی زیاد سرو مکنند و با همان نام سالاد کلم معروف هست
باز هم ممنونم
خیلی هم عالی منم کوبیده ی ابگوشت رو خیلی دوست دارم
AntwortenLöschenولی به قول شما سردش دیگه قابل گرم شدن نیست
البته الان به لطف مایکروفر میشه گرمش کرد
ولی خیلی ایده جالبی بود که از باقی مونده اش یه غذای جدید درست کنیم
فدا , مدا نازنین
Löschenامتحان کن چون شامی پوک دوست دارد اینو هم دوست خواهید داشت