باقالی قاتوق
این هم باقالی قاتوق ، به روش کاملا سنتی ...
همونجور که میبینید این خورشت در ظرف سفالی پخته شده ، معمولا در قدیم درون این ظروف که گمج نامیده میشه باقالی قاتوق ، فسنجون و قیمه رو بیشتر پخت میکردن ...
در واقع این داستان ، بر میگرده به دیزی های که درون ظروف سفالی پخته میشود
* باقالی قاتوق
باقالی کشاورزی خشک ۲۰۰ گ (پاچه باقالی )
شوید خشک ۲ قاشق
سیر ٤ تا ٥ حبه ( این قسمتش بر میگرده به , هر چی بیشتر باشه , بهتره )
کره ۱ تا ۲ قاشق
تخم مرغ ۲ عدد
نمک ، فلفل ، زرد چوبه
اگر از باقالی خشک استفاده میکنید ، ۱ شب جلوتر آنها را خیس کرده و روز بعد پوست آنها را بگیرید .
سیرها را ریز یا له کرده و با کره ، فقط کمی تفت دهید ، سپس باقالی ها را اضافه کنید و همینطور نمک ، فلفل و زرد چوبه ، کمی مواد را تفت دهید و بعد شوید را اضافه کنید .
سپس مقداری آب برزید , در حدی که روی باقالیها پوشیده شود . حرارت را کم کنید تا خورشت شما جا بیفتد ، در آخر کار تخم مرغها را اضافه کنید .
اگه با اون مقدار آب پخته نشد میتونید باز هم تو مراحل بعدی کمی آب اضافه کنید تا به پخت مورد نظرتون برسید
اگه با اون مقدار آب پخته نشد میتونید باز هم تو مراحل بعدی کمی آب اضافه کنید تا به پخت مورد نظرتون برسید
نوش جان ، گیلدا
این هم باقالی قاتوق با لوبیا چشم بلبلی :)
Kommentare
Kommentar veröffentlichen