کوفته سوملک با پوره - ترکیه
اصولا در کشور ترکیه از بلغور به عنوان یک رکن اصلی در تهیه غذاهاشون استفاده میکنند
مثلا در تهیه انواع کوفته هاشون اصولا بلغور دیده میشه
غذای که میبینید ترکیب یک مدل کوفته با پوره سیبزمینی هست , که واقعا ترکیب خوشمزه و لزیزی هست
برای شروع کار به پوره سیبزمینی احتیاج هست که یقینا همه میدونید که به چه صورت تهیه میشه : سیبزمینی پخته رو با شیر یا خامه و کره و نمک و و مقدار کمی جوز هندی خوب مخلوط میکنید , و به غلظت مشخص شده میرسوند و داخل ظرف نسوزی پهن میکنید
حالا احتیاج به کوفته داریم که باید
حدودا ۱ استکان بلغور رو اول بزارید با آب گرم کمی خیس بخوره
بهش حدود ۳۰۰ تا ۳۵۰ گرم گوشت چرخ کرده , ۱ عدد پیاز رنده شده , و ۱ عدد تخم مرغ با ادویه و نمک اضافه کنید ...اگر مایل بودید میتونید از جعفری و یا گشنیز خرد شده هم استفاده کنید
از موادتون گلوله هایی تهیه کنیدو سرخ کنید , البته به شکلی که من هم تهیه کردم امکان پذیر هست
کبابها رو روی سیبزمینی پخش کنید
حالا احتیاج به سس مواد داریم , که داخل ظرفی ۲ قاشق رب گوجه رو با مقداری روغن و نمک و فلفل تفت میدید و روی مواد سرو میکنید
اضافه میکنم که میتونید بعد از اینکه همه مواد رو تهیه کردید چند دقیقه داخل فر قرار بدید یا اینکه روش پنیر پیتزا بریزید و داخل فر بزارید . و یا کمی جعفری و گشنیز خرد شده ازاضافه کنید این قسمت دیگه سلیقه ای هست
نوش جان , گیلدا
Kommentare
Kommentar veröffentlichen