قیمه کورگ - کردستان


تا بحال با خیلی از غذاهای سنتی کشورهای مختلف آشنا شدم , ولی باید به جرات گفت هیچ کشوری به اندازه ایران , با این همه تنوع غذایی روبرو نیست 

البته شاید بگید هند یا ترکیه هم هست ....اما وقتی به رسپتها نگاه میکنید فقط ۱ یا ۲ تا مواد تو هر غذایی کم و زیاد میشه و اسم جدیدی بهش میدن مثل انواع بریانیهای هند یا کبابهای ترکیه 

امروز میخواهم برتوان یک خوراک سنتی از کردستان بزارم 

که با چند قلم مواد غذایی در دسترس تهیه میشه , ولی کلی لذیذ هست 

نام این غذا محلی قیمه کورگ هست , که کورگ در زبان محلی همان تره هست 

مواد لازم 

تره ۵۰۰ گرم 

پیاز ۱ بوته بزرگ , که بهتره از پیازچه استفاده کنید 

گوجه ۲ عدد 

گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم

نمک و فلفل و زرد چوبه 


طرز تهیه

اگر از پیاز استفاده میکنید خرد کنید و بعد از کمی تفت دادن , بهش گوشت رو اضافه کنید و بزارید کمی از خامی در بیاد , ولی کاملا سرخ نکنید 

تره شسته شده و خرد شده رو جداگانه سرخ کنید و اگر از پیازچه استفاده میکنید , همراه به تره ها اضافه کنید 

مواد رو سرخ کنید و دربش رو بزارید تا آبش به آرامی به خوردش بره و بعد گوجه رنده شده رو بهش اضافه کنید, میتونید گوجه ها رو خرد کنید 

باز درب ظرف رو بزارید تا غذا و سبزیجات با آب خودش بپزه 

و هر از گاهی هم بزنید تا ته نگیره در خاتمه گوشت تفت داده شده رو اضافه کنید و همه مواد رو خوب سرخ کنید و حرارتش رو کم کنید تا مواد خوب جا افتاده شه 

این غذا در واقع یک جور خوراک هست و آب نداره و خشک باید باشه و اگه خوب مواد رو سرخ کنید و بزارید با آبش بپزه , احتیاج به اضافه کردن آب نیست 

برای ما که واقعا لذیذ و یک طعم تازه بود 

در خاتمه میتونید و برنج یا نان میل کنید 

نوش جان , گیلدا 



 

Kommentare

Beliebte Posts