کباب مرغ پنیری
براتون یک سبک از کباب مرغ رو آوردم که واقعا با طعم پنیر , هم خوشمزه و هم ترد میشه
این سبک از کباب رو میتونید تو فر و یا هوا پز تهیه کنید , ولی امکان سرخ کردنش نیست
با توجه به مواد تهیه اش , حدس میزنم که این هم یک سبک از پخت و پز هندی باشه
مواد لازم
گوشت مرغ ۱ کیلو ( به انتخاب خودتون با استخوان یا بدون استخوان )
زنجبیل و سیر رنده شده , از هر کدام ۱ ق سوپخوری
پودر فلفل دودی شده یا ساده ۱ قاشق م
نمک و فلفل ...به میزان دلخواه
تو مرحله اول این مواد رو با گوشت مرغ خوب ورز بدید
حالا جداگانه داخل ظرف دیگه ای
حدود ۱ پیاله ماست
مخلوطی از پنیرموزارلا و پارمیزان ۱ پیاله
ارد نخودچی تفت داده شده ۱ قاشق غ
پودرهل ۱/۲ قاشق چ
جوز هندی , کمی
بعد از اینکه این مواد رو خوب مخلوط کردید , مواد گوشتی رو بهش اضافه کنید و ورز بدید و در خاتمه چند قاشق روغن مایع اضافه کنید و روش رو بپوشونید و حدودا ۱ تا ۲ ساعت بهش استراحت بدید
اگر تیکه های گوشت شما کوچیک باشه , خیلی بهتره
و بعد میتونید به سیخ بکشید و داخل فر با حرارت ۲۰۰ درجه تا زمان برشته شدن بزارید , و اواسط پخت ۲ بار با کره آب شده برس بکشید
نوش جان , گیلدا
Kommentare
Kommentar veröffentlichen