ارده خونگی
سال گذشته ی سفر به یکی از جزایر یونانی داشتیم , میدونید که یونان هم شیرینیجات شهدی زیادی داره
و ی جورایی ترکیبی از کشورهای شمالی , مثل ترکیه و کشورهای جنوبی , مثل کشورهای عربی هست
یعنی همنجور که گفتم از شهد و ارده استفاده زیادی دارن
ارده یکی از دسته مواد خوراکی هست که من هم به خودش و به دانه های کنجدی که ازش ساخته میشه , ارادت خاص دارم
در زمان مسافرت صبحا , همیشه یکی از مواد تشکیل دهنده میزهاشون , ارده بود
که با مخلوط عسل , یکی از خوشمزه ترین صبحانهای بهشتی روی زمین 😋به حساب میاد
روز اول بعد از استفاده از ارده , متوجه تفاوت طعم و مزه اون , نسبت به شیشه هایی که تو آلمان میخرم شدم
اصولا از همه مغازه ها ارده رو تهه کردم , یعنی چه ترکی چه عربی و چه آلمانی , فقط ی تفاوت خاص کوچولو بینشون هست
این بود که تصمیم گرفتم بعد از برگشتم خودم خونگی تهیه کنم و ۲ تا شیشه هم از اونجا با خودم آوردم که ببینم شباهتش بعد از تیهه , تا چه حد میتونه شه
برای تهیه ارده خانگی اول از همه احتیاج به کنجد خام دارید , که باید خودتون تفت بدید
همین مرحله تفت دادن خیلی مهمه , چون نباید رنگشون برگرده , بلکه باید فقط عطرشون بلند شه , بعد بزارید تا کاملا خنک بشن
حالا احتیاج به دستگاهی دارید که بشه اونها رو خوب میکس کنید , جوری که به روغن بیفته
از اونجایی که میکسر من خوبه , با اون این کار رو انجام دادم , و کنجدها رو اول با مقدار خیلی کم نمک , خوب میکس کردم
میزان نمک فقط بایددر حدی باشه که تو دهانتون کمی قلقلک بده 😂یعنی نباید کاملا حس کنید
مرحله آخر روغن هست که بهتره از روغن کنجد استفاه شه , ولی اگه نداشتید از روغن های خوراکی مایع مثل آفتاب گردان هم میشه استفاده کرد
من به صورت نصف نصف اضافه کردم , چون روغن کنجد من خیلی طعم تندی داشت
حالا کم کم ومرحله مرحله به کنجدها روغن رو اضافه کنید , و هر بار مرتب میکس کنید , دقت کنید که روغن رو زیاد نریزید تا شل نشه و انقدر اضافه کنید که تا به غلظت مورد علاقه خودتون برسید
سس ارده شما دیگه تمام شده و آماده استفاده هست
از زمانی که خودم این سس رو تهیه میکنم , به ۲ صورت کمی رقیق برای غذاهام , و کمی غلیظتر برای صبحانه آماده میکنم
اگر ۱ بار امتحان کنید, دیگه هیچوقت از مغازه نمیخرید
نوش جان , گیلدا
Kommentare
Kommentar veröffentlichen