کوفته کشک - اصفهان
ی مدت پیش تو اینستاگرام تو صفحه غذایی اکو فود به دستور ی دستور کوفته دیدم که با کشک تیهه میشد
کشک یکی از اون مواد غذایی هست که من خیلی دوست دارم
ی عده بخاطر بوی خاصی که داره خوششون نمیاد ؛ فکر کنم منظورشون بوی گوسفند یا بز باشه 😏که اتفاقا من همیشه سعی میکنم پنیرهای تهیه کنم که بوی شیر بز بیشتر توش خودشون رو نشون بده
بعد از ماجرای بز و گوسفند ؛ بریم سراغ تهیه این کوفته ها که حقیقتا خوشمزه و خاصه
مواد لازم
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
برنج نیم پخت ۱ پیمانه
سبزی کوفته ۱ پیمانه
پیاز ۱ عدد و مقداری پیاز داغ
نمک و فلفل و زردچوبه
مواد سس کوفته
پیاز ۱ عدد
نعناء خشک ۱ قاشق ق
برنج نیم پخت ۲ قاشق ق
نمک و فلفل و زردچوبه
سیر ۲ تا ۳ هابه
کشک ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم
گردو ۴ تا ۵ عدد
طرز تهیه
تمامی مواد کوفته رو خوب میکس کنید و ورز بدید , جوری که حالت چسبندگی پیدا کنه تا مقه پختن وا نره , کوفته ها رو گرد و آماده کنید , کنار بزارید
حالا پیاز رو خرد کنید و کمی تفت بدید و سیر بهش اضافه کنید . بعد از اون ادویه ها و گردوی خرد شده و نعنا رو اضافه کرده و کمی کوتاه تفت بدید و بهش اشک و آب و همراه با ۲ قاشق برنج اضافه کنید
بعد از اینکه چند جوش خورد , حرارت رو کم کنید و کوفته ها رو به آرامی داخل سس قرار بدید
بهش زمان بدید تا خوب پخته شه و بعد از سرو کردن روش پیاز خللی سرخ شده بپاشید و میل کنید
نوش جان گیلدا
Kommentare
Kommentar veröffentlichen