کیک بسبوسه با فولونگ - عربی


کیک بسبوس عربی از  کیکها هست که پر از کالری ... ولی فوق العاده لذیذ هست 

اصولا کشورهای آسیایی و آسیای میانه , ارادت خاصی به شیرینی های شیره دار یا همون شهد دار , دارن 

پس همینجا متوجه شدید که برای این کیک احتیاج به شهد داریم که باید از قبل آماده کنیم 


براتون اول از همه مواد خود کیک رو مینویسم 

ارد سمولینا ۱ لیوان 

نصف لیوان شکر 

تخم مرغ ۳ عدد 

خامه یا شیر نصف لیوان 

روغن مایع نصف لیوان 

وانیل 

پیکینگ پادر ۱ ق غ

برای شروع شکر و تخم مرغها رو با هم خوب مخلوط  کنید 

وانیل , روغن , خامه رو اضافه کرده و دوباره همه رو به خوبی میکس کنید 

ارد سمولینا و پیکینگ پادر رو اول با هم مخلوط  کنید , و بعد به مواد قبلی اضافه کرده و خوب هم بزنید 

حالا نیمی از مواد رو داخل قالب مورد نظرتون بریزید و بزارید توی فر با دمای ۱۷۰ درجه , تا زمانی که کمی رنگ کیکتون تغییر کنه 

بعد بیرون بیارید و فولونگ کیک رو تهیه کنید 


برای فولونگ کیک احتیاج داریم به 

خامه یا شیر ۱ لیتر 

شکر ۲  ق س  

نشاسته نصف لیوان   

پنیر خامه ای ۴ ق غ 

وانیل 

تمامی مواد رو بغیر از پنیر مخلوط کنید و بزارید روی حرارت تا کم کم جوش بیاد و خودش رو بگیره 

بعد از اینکه مثل پودینگ شد , از روی حرارت بردارید و وقتی خنک شد , پنیر رو اضافه کنید

مواد رو داخل قیف بریزید و روی کیکی که از قبل نیمه آماده بود , خالی کنید 

میتونید اینکار رو با قاشق هم انجام بدید 


بعد از اینکه همه جای کیک رو از مواد فولونگ پر کردید , باقی مواد کیک رو هم روش خالی کنید , و صاف و یکدست کنید و قالب رو دوباره داخل فر قرار بدید و اینبار  قسمت بالای فر رو روشن کنید و تا زمان طلایی شدن کیکتون بهش وقت بدید

بعد از اون دوباره برای مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه از پایین و بالا حرارت بدید 

اگه روی کیکتون خیلی برشته شده این وقت رو فقط برای قسمت  پایین کیک بزارید 

بعد از اینکه کیک رو خارج کردید شربت داغ رو روش خالی کنید , البته به مقدار شربت دقت کنید که  تا از کیکتون شورره نکنه 😅

به کیک ۱ ساعت استراحت بدید و بعد میل کنید 

نوش جان , گیلدا 




Kommentare

Beliebte Posts