کوبه / کبه ترکی - ترکیه



براتون قبلا کوبه یا کبه عربی رو گذاشته بودم که میتونید اینجا دستورش رو ببینید 

این هم کوبه ترکی هست 

البته اصول کار مثل هم هست و فقط تو چند تا مواد با هم فرق داره 

که اگر به دستور کوبه عربی نگاه کنید میتونید تفاوت اونها رو متوجه بشید 

کوبه از اون دسته غذاهایی هست که من خیلی  دوست دارم و بخاطر همون هم تقریبا زیاد تهیه میکنم 

بریم سر مواد تهیه و همینجور دستور کار

 


مواد لازم : 

بلغور ریز خرد شده ۳ لیوان 

ارد سمولینا نصف لیوان 

تخم مرغ ۱ عدد 

سیبزمینی پخته شده ۱ عدد بزرگ 

ارد نصف لیوان 

رب گوجه ۱ ق غ سر پر 

, نمک فلفل , پودر پاپریکا 



مواد لازم میانی 

گوشت چرخ کرده ۳۰۰ تا ۳۵۰ گرم 

پیاز ۱ عدد بزرگ 

جعفری یا گیشنیز خرد شده ۱ پیاله 

* اصولا برای کوبه های ترکی دانه کاج یا گردو استفاده نمیشه , ولی اگر مایل بودید میتونید اضافه کنید 

نمک , فلفل , رب گوجه 

مواد بالا و میانی  رو مثل مواد ماکارونی آماده کنید و کنار بزارید 


بلغور و آرد سمولینا  رو داخل ظرفی گود بریزید و با ۲ تا ۲/۵ لیوان آب داغ  مخلوط کنید و سرش رو بپوشونید و بزارید خوب خیس بخورن   

  امکان داره این حجم آب کم باشه و احتیاج به آب بیشتر داشته باشد , باید در حدی آب اضافه کنید که خوب مواد با هم مخلوط بشه و خشک نباشه 

بعد از نیم تا ۱ ساعت , بهتره اول کمی بلغور رو با دست یا دستگاه هم بزنید تا یقین حاصل کنید که خوب خیس خوردن , اگه باز فکر کردید خشک هستن بهشون آب داغ اضافه کنید , اما  کم کم  

سپس سیبزمینی رنده شده و به همراه مواد دیگه مخلوط کنید و خوب چنگ بزنید تا کاملا یکدست بشن و حالت چسبندگی پیاده کنن 

از اینجا به بعد دیگه برمیگرده به تجربه خودتون که دوست دارید به چه صورت خمیر  رو باز کنید و داخلش از مواد گوشتی بزارید  

به صورت سنتی , همینی که تو عکسها میبینید هست , و اگر براتون راحت نبود , متونید به صورت  بیارید 

کوبه ها رو آماده کنید و بعد از آماده سازی یکی یکی داخل روغن زیاد سرخ کنید تا زمانی که خوشرنگ و یکدست بشین 

و بعد میل کنید 

نوش جان : گیلدا 

 


 

Kommentare

Beliebte Posts