کیک گیلاس جنگل سیاه - Schwarzwälder Kirschtorte


کیک گیلاس جنگل سیاه یکی از کیکهای  شناخته شده و محبوب در آلمان هست 

این کیک با لایه های شکلاتی و خامه و گیلاس نه تنها در آلمان بلکه در در کشور اتریش هم طرفدارهای زیادی داره 

 ترکیب گیلاس به شکل کاملش به همراه خامه در اوایل قرن ۱۹ در جنوب آلمان شناخته شد , ولی ابتدا به صورت یک دسر ,  نه کیک 

اما کمی بعد از اون دیدن این ترکیب با پایه کیک و مقداری شکلات , میتونه بهترین ایده برای تهیه یک کیک لذیذ باشه 

امروزه این کیک رو میتونید تو تمامی شیرینی فروشی های آلمان پیدا کنید و همینجورانواع رسپتهای کلاسیک و مدرن اون در یوتوپ یافت میشه 

امروز براتون دستور این کیک رو به صورت مافین مینویسم , یعنی کمی متفاوتر از دستور کلاسیک اون 

این رو هم بگم که در دستور اصلی این کیک بدون یقین یکی از مواد تشکیل دهنده اون لیکور آب گیلاس هست که من اونو حذف کردم 


برای تهیه این کیک احتیاج به یک کیک شکلاتی هست 

شما میتونید هر کیک شکلاتی استفاده کنید , فقط باید کیکتون به قطر ۲ سانت باشه 


حالا باید مواد داخل  کیک رو تهیه کنیم 

حدود ۱ لیوان بزرگ آب گیلاس روی حرارت میزاریم 

* قابل گفتن هست که اینجا شیشه های کنسروی گیلاس رو با آبش میفروشن که من از یک شیشه اون استفاده کردم 

حدود ۲ تا ۳ قاشق شکر اضافه میکنیم ( بستگی داره خودتون چقدر میخواهید شیرین بشه )

حدود ۱ تا ۱/۵ قاشق نشاسته رو با چند قاشق آب سرد خوب مخلوط کنید 

مقداری وانیل هم اضافه کنید و کل مواد رو به آب گیلاس اضافه کنید و هم بزنید تا سفت شه 

باید حالت ژله ای داشته باشه , اگه باز آبکی بود باز کمی نشاسته رو با آب سرد مخلوط کنید و به مواد پخته شه اضافه کنید و باز حرارت بدید 

و در آخر گیلاسها رو اضافه کنید , که حدود ۱ تا ۱/۵ لیوان میشه 

بعد از کمی خنک شدن , اونها رو تو قالبهای کوچیک خالی میکنیم , بهتره تو هر قالب ۱ تا ۲ عدد گیلاس باشه و بعد درون فریزر میزاریم تا یخ بزنه 


حالا مقداری خامه رو خوب بزنید تا فرم بگیره , و اگه از لیکور گیلاس استفاده میکنید تو همین مرحله هست 

فرمهای سیلیکونی رو انتخاب کنید , همینجور که میبینید من از فرم تقریبا گرد استفاده کردم 

و مقداری از خامه رو توش خالی میکنید و به کل دیواره میمالید , دقت کنید که زیاد نازک نباشه تا موقع جدا کردن خراب نشه , دوباره وسط قالب  رو کمی خامه بریزید و کمی شکلات خرد شده اضافه کنید و گیلاسهای که از قبل گذاشته بودید یخ زده رو ی دونه داخل قالب خامه جا بدید ولی فشار ندید , و دوباره  خامه بریزید جوری که تمام فضای خالی با خامه پر شه , چند ضربه ارم به میز بزنید تا یقین حاصل کنید که فضای داخلش از خامه پر شده , روی خامه رو صاف کنید  و دوباره داخل فریزر بزارید , اجازه بدید خوب خودش رو بگیره 


مواد لازم برای گلازور یا  سس برق شکلاتی روی کیک 

خامه ۸۰ گرم 

آب ۱۰۰ گرم 

شکر ۱۲۰ گرم 

پودر کاکائو ۷۰ گرم 

ورقه ژلاتین ۲ عدد 

سیروپ  ۱ قاشق چایی خوری 


طرز تهیه 

آب و خامه و شکر رو با هم روی حرارت میزاریم 

و بعد از جوش اومدن پودر شکلات رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم و خاموش میکنیم و برگه های ژلاتین رو که از قبل خیس کرده بودیم بهشون اضافه میکنیم , و در آخر سیروپ  برای برق کردن سس .... مواد رو خوب هم میزنیم و از صافی رد میکنیم و روش یک لایه سلفون میکشیم و میزاریم تا خنک شه 


حالا احتیاج به پایه کیک دارید , باید به اندازه و شکل قالبهای داخل فریزر که خامه رو توش خالی کردید باشه 

خامه های فرم گرفته رو روی شبکه توری بزارید و سس رو روش خالی کنید 

دقت کنید که  گلازور کاملا خنک شه 

میتونید این کار رو ۲ بار انجام بدید 

و بعد از روی شبکه بر دارید دورش کمی خرده شکلات یا فندوق خرد شده بمالید و روی کیک برش داده قرار بدید , کمی تزیین کنید و ولاااااا 

اگه گلازور کمی سفت شد , میتونید کمی تو مکروله بزارید تا خودش رو باز کنه 

نوش جان , گیلدا 


 

Kommentare

Beliebte Posts