شیرنی آغوز کنا
یکی دیگه از شیرینی های عید من همین شیرینی که تو عکس میبینید بود
این شیرینی رو خانمی به نام مریم , تو ینستاگرام گذاشته بودن , که گویا مربوط به استان مازندران هست
نام این شیرینی از یکی , از ترکیباتش گرفته شده , که همون آغوز هست که شمالیهای عزیز به گردو میگن
ترکیب گردو ب ارد برنج یکی از ایده های خوب و خوشمزه بود که موجب شد دست به کار بشم و تهیه اش کنم
این شیرینی , بافت تردی داره و همینجور ماندگاری بالا
و اما مواد لازم :
ارد برنج ۲۵۰ گرم
روغن خالص ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد + ۱ عدد زرده
پودر قند ۱۲۰ گرم
پیکینگ پادر ۱ ق چ
شیر ۲ تا ۴ ق غ
* ابتدا ۲ قاشق از شیر رو استفاده کنید و اگر خمیر سفت شد از ۲ قاشق دیگه استفاده کوکنید
گردوی آسیاب شده حدود ۱ لیوان
هل مقداری
* تو دستور اصلی کمی رازیانه و بده هم گفته شده که من استفاده نکردم
طرز تهیه :
ارد برنج رو کمی تفت بدید , در حدی که خامی ارد گرفته بشه و رنگش کمی تیره شه , ولی نسوزه و بزارید تا خنک شه
جداگانه پودر قند و روغن رو با هم خوب مخلوط کنید
تخم مرغ ها و پودر هل و شیر رو اضافه کنید
در مرحله بعد گردو رو اضافه کنید
پیکینگ پادر رو به ارد خنک شده اضافه کنید و در مرحله آخر به مواد تهیه شده قبلی کم کم اضافه کنید
دقت کنید که ارد رو حتما کم کم اضافه کنید , شاید احتیاج به همه ارد نباشه
خمیرتون باید کمی شل باشه و شاید کمی به روغن بیفته که به دلیل گردوی داخلش هست
خمیر رو داخل نایلون و در محیط خنکی مثل یخچال حدود ۲ تا ۱۲ ساعت استراحت بدید
خمیر رو روی نایلون پهن کنید و قالب بزنید و درون فری که از قبل گرم کردید به مدت ۲۰ دقیقه و حرارت ۱۴۰ درجه قرار بدید
با مقادیر گفته شده میتونید حدود ۳۰ عدد شیرینی تهیه کنید
نوش جان , گیلدا
Kommentare
Kommentar veröffentlichen