شیرنی آغوز کنا




یکی دیگه از شیرینی های عید من همین شیرینی که تو عکس میبینید بود 

این شیرینی رو خانمی به نام مریم , تو ینستاگرام گذاشته بودن , که گویا مربوط به استان مازندران هست 

نام این شیرینی از یکی ,  از ترکیباتش گرفته شده  , که همون آغوز هست که شمالیهای عزیز به گردو میگن 

ترکیب گردو ب ارد برنج یکی از ایده های خوب و خوشمزه بود که موجب شد دست به کار بشم و تهیه اش کنم 

این شیرینی , بافت تردی داره و همینجور ماندگاری بالا 

و اما مواد لازم :

ارد برنج ۲۵۰ گرم 

روغن خالص ۱۰۰ گرم 

تخم مرغ ۱ عدد + ۱ عدد زرده 

پودر قند ۱۲۰ گرم 

پیکینگ پادر ۱ ق چ 

شیر ۲ تا ۴ ق غ 

* ابتدا ۲ قاشق از شیر رو استفاده کنید و اگر خمیر سفت شد از ۲ قاشق دیگه استفاده کوکنید 

گردوی آسیاب شده حدود ۱ لیوان 

هل مقداری 

* تو دستور اصلی کمی رازیانه و بده هم گفته شده که من استفاده نکردم 



طرز تهیه :

ارد برنج رو کمی تفت بدید , در حدی که خامی ارد گرفته بشه و رنگش کمی تیره شه , ولی نسوزه و بزارید تا خنک شه 

جداگانه پودر قند و روغن رو با هم خوب مخلوط کنید 

تخم مرغ ها و پودر هل و شیر  رو اضافه کنید

در مرحله بعد گردو رو اضافه کنید 

پیکینگ پادر رو به ارد خنک شده اضافه کنید و در مرحله آخر به مواد تهیه شده قبلی کم کم اضافه کنید 

دقت کنید که ارد رو حتما کم کم اضافه کنید , شاید احتیاج به همه ارد نباشه 

خمیرتون باید کمی شل باشه و شاید کمی به روغن بیفته که به دلیل گردوی داخلش هست 

خمیر رو داخل نایلون و در محیط خنکی مثل یخچال حدود ۲ تا ۱۲ ساعت استراحت بدید 

خمیر رو روی نایلون پهن کنید و قالب بزنید و درون فری که از قبل گرم کردید به مدت ۲۰ دقیقه و حرارت ۱۴۰ درجه قرار بدید 

با مقادیر گفته شده میتونید حدود ۳۰ عدد شیرینی تهیه کنید 

نوش جان , گیلدا  



Kommentare

Beliebte Posts