آش ماهی , شله مهی - بوشهر
یک غذا و اش محلی استان بوشهر , شله ی مهی نامیده میشه
بنظر من کسی که به طعم غذاهای دریایی علاقه داره , این غذا گزینه خوبی هست
من این اش رو تا به حال ۲ بار تهیه کردم , یک بار با دستور شیف طیبه ( کارگاه آشپزی ) و یکبار با دستور پگای عزیز ( آشپزی از دل و جان )
بنظر من کسی که به طعم غذاهای دریایی علاقه داره , این غذا گزینه خوبی هست
من این اش رو تا به حال ۲ بار تهیه کردم , یک بار با دستور شیف طیبه ( کارگاه آشپزی ) و یکبار با دستور پگای عزیز ( آشپزی از دل و جان )
باید بگم که هر چند هر دو دستور تقریبا مثل هم بود , ولی از دستور پگاه جون بیشتر خوشم اومد
و بخاطر اینکه تو ترکیباتش از سبزی شنبلیله استفاده نکرده بود
از دید من اضافه کردن سبزی شنبلیله خیلی طعم اش رو به قلیه ماهی نزدیک میکنه
و از اونجایی که میخواستم طعمی متفاوت از اون داشته باشم , بهتر دیدم بدون این سبزی اش رو تهیه کنم
بهر حال هر دو دستور هست و میتونید امتحان کنید و ببینید از کدوم خوشتون میاد :)
سالم و پاینده باشید
گیلدا
گیلدا
Kommentare
Kommentar veröffentlichen