کیکهای مینیاتوری بادامی - Honig Mandel Gugl



یکی از کیکهای  معروف و زیبا , که میشه بخاطر لطافت و ظرافتش اونو تو رده شکلاتها قرار داد , همین کیکهای مینیاتوری هستن که با طعم ها و آردهای مختلف در بازار فروخته میشه 
خیلی وقت بود که این کیکها رو میدیدم , ولی اصلا فکر نمیکردم که مزه ای به این خوبی داشته باشن
این کیکها همردیف با مادلن فرانسوی هستن  و اصولا باید در حجم کم و قالبهای کوچک سلیکونی تهیه بشن  من در در این کیک از رسپتی استفاده کردم که هم از ارد سلمونیا و هم پودر بادام استفاده شده
و بهتره به جای تعریف از این کیک خوشمزه و ریزه میزه شما رو تشویق به تهیه اش بکنم
مواد لازم برای ۱۶ عدد :


کره ۳۰ گرم
عسل ۳۰ گرم
شکر ۳۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
ارد سلمانیا یا گریس  ۳۵ گرم 
ارد سفید ۱۰ گرم
پیکینگ پادر به اندازه نوک چاقو
دارچین به اندازه نوک چاقو پودر بادام ۲۰ گرم


طرز تهیه :
روش کار خیلی ساده هست :)
ابتدا شکر و عسل و کره  رو خوب با هم مخلوط کنید
بعد تخم مرغ رو اضافه کنید و خوب هم بزنید
ارد رو همراه با دارچین و پیکینگ پدر اضافه کنید و دوباره خوب هم بزنید
و در آخر دو ارد دیگه رو اضافه کنید و بعد از هم زدن و یکدست شدن داخل قیف نایلونی ریخته  و آهسته درون قالبهای سیلیکونی مخصوص که در عکس هم مشاهده میکنید , خالی کنید


همینجور که میبینید من مجبود شدم از قالبهای مادلن هم واسه کمبود قالب استفاده کنم :)))
فر خودتون رو از قبل گرم کنید و کیکهای مینیاتوری رو به مدت ۱۰ دقیقه و با حرارت ۲۱۰° درجه قرار بدید
بعد از خنک شدن به آرامی از قالب جدا کنید و در کنار یک چایی دلپذیر عصرانه میل کنید ^_^
نوش جان , گیلدا





Kommentare

Beliebte Posts