خوراک مرغ با نخود و اسفناج - هندی
تو این مدتی که کتاب آشپزی هندی رو خریدم , کلی غذای هندی بهتون معرفی و تهیه کردم
و باید بگم که یکی از یکی لذیذتر بود
کم اتفاق افتاده که یک کتاب آشپزی بخرم و بخواهم اکثر غذاهاشو تهیه کنم
چون وقتی موادش رو میخونم , میبینم با مزاج خودمون یا کلا ایرانی ها همچین سازگاری نداره , و اینه که از تهیه اش صرفنظر میکنم
ولی تو این کتاب آشپزی هندی ( که مثلا قرار هم بود نخرم ) هر دستور رو بهتر از دستور دیگه میبینم و شاید فقط چند تا از شیرینی هاش باشه که هنوز تهیه نکردم
خوراکی که امروز میبینید مخلوطی از ۲ جور سبزی و نخود و گوشت هست ولی طبق معمول با توجه به استفاده ای که همیشه از ادویه ها تو غذاهای هندی میشه , کلی طعم و مزه لذیذ , ازشون میتونید انتظار داشته باشید
مواد لازم :
ران مرغ ۴ قطعه
پیاز ۱ عدد بزرگ
سیر ۴ حبه
زنجبیل تازه , ۱ بند انگشت به صورت رنده شده
پودر گشنیز , ۱ قاشق چایی خوری
پودر زیره , ۱ قاشق چای خوری
نمک , فلفل چیلی , زردچوبه
نخود ۲۵۰ گرم
اسفناج ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم
آب لیمو , به میزان لازم
ماست ۷۵ گرم ( میتونید از خامه هم استفاده کنید )
گشنیز خرد شده ۴ تا ۵ قاشق
طرز تهیه :
نخودها رو میتونید خیس کنید و جداگانه بپزید
گوشت مرغ رو داخل کره یا هر روغن دیگه سرخ کنید و کنار بزارید
پیاز رو خلال کنید و سرخ کنید و تمامی ادویه ها رو اضافه کنید
کمی آب و آبلیمو رو به همراه مرغها اضافه کرده و بزارید به آرامی بپزه
۱۵ دقیقه آخر , میتونید نخود و سبزیها رو اضافه کنید و در خاتمه ماست رو خوب بزنید تا از لختگی در بیاد و به خورشت اضافه کنید , کمی هم بزنید که بریده نشه و بعد دیگه میتونید در کنار یک برنج دم کرده از خوردنش لذت ببرید :)
اسفناج رو باید خوردکرد؟ ممنون
AntwortenLöschenمیشه فزیز شده استفاده کرد؟
بله کمی خرد کنید , اگه فریزری دارید میتونید استفاده کنید :)
Löschenخیلی ترکیب معطر و خوشمزه ای باید باشه ، منم که عاشق اسفناج <3
AntwortenLöschenدستتون درد نکنه و نوش جونتون باشه
مرسی ارغوان جون
Löschenمیدونی که غذاهای هندی با ادویه هاشون جادو میکنن ^_^
جات خالی عزیزم , خدا رو شکر همسر ما هم خوشش اومد و باید گفت که خوراک لذیذ ی بود
جاتون خالی نازنین
به به یه غذای هندی دیگه ، دستت درد نکنه ، یادمه که این کتاب رو خریدی گیلدا جان ، منم خورش مرغ سبز کاری رو از دستورت درست کردم و اتفاقا الان دارم آپ میکنم ، هنوز مزه اش زیر دندونمه ، این رو هم امتحان میکنم ، جالبیش به گشینز هست که اکثرا استفاده میکنن و من عااااشقشم ، به هرحال ممنون که دستوراتت رو با ما هم شریک میشی :***
AntwortenLöschenاخ که چقدر خوشحالم که باز اینجا میبینمت رزکم ^_^
Löschenاره گلی یادته گفتم که ی کتاب گرفتم , این همونه :)))
من هم خراب این گشنیز هستم
نوش جونتون باشه عزیزم , دیدم که تهیه کردی ^_^
سلام گیلدا جون, دستت دارد نکنه, غذاهائی با کالری های کم ولی خوشمزه چی داری خانوم؟
AntwortenLöschenممنونم از توجهتون , فکر کنم جواب شما رو تو پیج داده باشم :)
Löschen