کته نخود
من نخود خیلی دوست دارم , واسه همین هم هر مدلش چه نخود خام باشه چه نخود آجیل چه پودر نخودچی .... همیشه تو خونه من هست :)
از طرفی به کته هم خیلی علاقه دارم و وقتی این ٢ تا با هم ترکیب شه , بهترین گزینه از دید منه
این کته رو همینجوری بر حسب علایق خودم بار گذاشتم و اصلا هم خبر ندارم که همچین خوراک خوشمزه ای وجود داره یا نه
به هر حال اینو همین الان گفتم که اگه میدونید متعلق به کدوم شهر از کشورمون هست خبر بدید که من اضافه کنم :)
برای تهیه این کته خوشمزه
جداگانه گوشت و نخود رو پختم
و داخل قابلمه ١ عدد پیاز رو خرد کردم و با کمی روغن و کره تفت دادم
فقط از زردچوبه و کمی فلفل و پودر زیره و کمی هم پودر سیر استفاده کردم
هویج رو رنده کردم و همراه با نخود به پیازها اضافه کردم و بعد از کمی تفت دادن آب گوشت و خود گوشت رو هم اضافه کردم و برنجی که از قبل خیس خرده بود رو هم مخلوت کردم
بعد از کمی جوش زدن درب قبلمه رو گذاشتم و بهش فرصت دادم تا دم بکشه
این کته در کنار ترشی , حسابی دل آدم رو جا میاره :))))))
به به باید خوشمزه باشه چه خوب و اسون و خوشمزه مرسی عزیزم
AntwortenLöschenمرسی شادی جون , واسه من که خیلی خیلی لذیذ بود ^_^
Löschenبر عکس همسرم که اصلا از شفته پلو خوشش نمیاد :)))))))))))
رنگ زرد پلوت روخیلی دوست دارم ، چقدر کته ی به اصطلاح دونی درآوردی ، باید منم این پلوی خوشمزه رو امتحان کنم ، که حال منم جا بیاد ، نوووش جان :*
AntwortenLöschenقربونت رزکم , من هم کته و پولوهای زرد رو به قرمز ترجیح میدم
Löschenعزیزم برنجش خوب بود , من کاری نکردم :)))))))
به به ، خیلی خوشمزه به نظر میاد . دستتون درد نکنه و نوش جان
AntwortenLöschenمرسی ارغوان نازنین جات خالی عزیزم ^_^
Löschenراستی یه چیز دیگه از این دست ما دمپخت عدس و دمپخت لوبیا هم داریم که اونها هم خیلی خوبه! به نظر خودم که دمپخت عدس (با گوشت تیکه ای یا مرغ و پلوی کته ای) از عدس پلو که جاهای دیگه معموله (با گوشت چرخ کرده و برنج آبکش) خیلی خوشمزه تره :)
AntwortenLöschenهانیه جان , منظورتون از ما کجا هست عزیزم ؟ß
Löschenالبته من ی دمی عدس هم که مال شیرازی ها بود گذاشته بودم که واقعا لذیذ بود
کاش واسمون بگید که اونها هم چجوری تهیه میشه و مال کدوم شهر از استانهای کشورمون هست :)