Brownies Cookies - کوکی برانیز
اگه دقت کرده باشید تو دستورات من کوکی خیلی کمه , خود منهم نمیدونم چرا , ولی خوب .....
بعد از تهیه کیک برانیز که برام خیلی لذیذ اومد , تصمیم گرفتم که کوکی برانیز رو امتحان کنم
گزینه های من برای اینجور موارد اصولا وبلاگهای آلمانی هستن , چون بهترین راهنمایی ها رو با دقیقترین اندازه ها رو در اختیار دیگران قرار میدن
این کوکی های شکلاتی بسیار لذیذ بود , و ماندگاری خوبی هم داشت و به سرعت هم با چای و قهوه میل شد و جای شما خالی لذت بردیم :)
در ابتدا کوکی ها خیلی نرم هستن و ی چیزی تو مایه های کلوچه میمونه ولی بعد از اینکه کاملا خنک شد به خوبی انسجام پیدا میکنه و دقیقا مثل بیسکویت ترد و خوشمزه میشه
و اما میریم سراغ تهیه این کوکی های خوشمه
* با مقادیر گفته شده میتونید ٥٠ تا ٥٢ عدد کوکی بدست بیارید
مواد لازم :
شکلات تیره ٤٦٠ گرم
شکلات تیره ٤٦٠ گرم
شکر ١٣٠ گرم
کره ٢٥ گرم
آرد ٤٠ تا ٥٠ گرم
تخم مرغ ٢ عدد
وانیل ١ قاشق چای خوری
پکینگ پادر ١ قاشق چای خوری
طرز تهیه :
ابتدا شکلاتها رو به روش بن ماری آب کنید
تخم مرغها رو خوب بزنید و شکر رو اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدید تا موادتون هجمدار و کشدار شه
حالا شکلات خنک شده رو به تخم مرغها اضافه کنید و به هم زدن در حد مخلوط شدن ادامه بدید
ارد رو با پیکینگ پادر مخلوط کنید
اگه دقت کرده باشید من مقدار ارد رو ٤٠ تا ٥٠ گرم گفتم , چون این بر میگرده به بزرگی تخم مرغها تون و همینجور خشکی اردتون
پس اول ٤٠ گرم رو به صورت الک شده به مواد شکلاتی اضافه کنید , و مخلوط خودتون رو هم بزنید , باید در حدی باشه که وقتی تو سینی میریزید شکلش به همون صورت بمونه
البته در عین حال کمی شل هم باشه , چیزی تو مایه های خامه فرم گرفته
اینجاست که متوجه میشین اون ٤٠ گرم کم هست یا نه که اگه کم بود میتونید ١٠ گرم دیگه رو به صورت الک شده کم کم اضافه کنید
فرتون رو با دمای ١٧٠ درجه سانتیگراد خوب گرم کنید * دقت کنید که این مرحله مهمه که خوب گرم باشه
حالا از مواد داخل نایلونهای پلاستیکی مخصوص یا معمولی بریزید و سرش رو سوراخ کنید و روی کاغذهایی که روی سینی فر قرار دادید خالی کنید
دقت کنید که بینشون فاصله باشه و جا برای پختن داشته باشن
حالا کوکی ها رو دخال فر به مدت ١٠ تا ١٢ دقیقه قرار بدید
هر بار که یک سینی پخته شد روی سینی خنک دیگه دوباره کوکی ها رو خالی کنید و داخل فر بزارید
از قبل اینکار رو نکنید , چون اگه زیاد تو فضای آزاد بمونه پخش سینی میشه
بعد از خنک شدن هم میتونید از سینی جدا کنید و میل کنید
نوش جان , گیلدا
مقدار شکلات چقدر باید باشه؟
AntwortenLöschenمرسی از یادآوریتون
Löschenالان اضافه کردم :)
تا دیدمش چشام شد 4 تا چون هم خیلی کوکی دوست دارم و هم اینکه گیلدا که کوکی درست نمی کرد؟؟؟
AntwortenLöschenیعنی کم درست میکرد پریدماودم دستورش رو بخونم
قیافش که با ادم حرف میزنه منم که عشق کوکی اونم از نوع پر شکلات
باید بدرستمش مرسی
ها ها , اره راست میگی , خودم هم اعتراف کردم که کم کوکی درست میکنم , حالا نمیدونم چرا ؟؟ !!>(((((
Löschenبه هر حال امیدوارم که تهزه کنی و لذت ببری
کوکی هات با ادم حرف میزنه چقدر عالی شده عزیزممممممممممممم عاشق عکساتم هستم مثل همیشه کاسه مسی تو عشق است عزیزممممممممممممم;))
AntwortenLöschenمرسی اعظم جون , قابلت رو نداره گلم
Löschenواااای چه خوبه این دستت طلا گیلدا جونم :*
AntwortenLöschenمرسی پگاه جونم , جات خالی عزیزم
Löschenگیلدا جان این پستت رو خیلی دوست داشتم ، میدونی که من عاشق کوکی هستم ، عاااااالی درآوردی ، عاااالی توضیح دادی ، کلا پرفکتی ، میدونی که ؟
AntwortenLöschenنوش جونتون باشه :**
مرسی رزکم , من فقط انتقال دادن نازنین , کار خاصی نکردم
Löschenجاز شما نازنین و دوستان دیگه هم خالی
خیلی عالی شده گیلدا جون ، دستتون درد نکنه . بسیار هوس انگیزه ،داره داد می زنه بیا منو بخور .
AntwortenLöschenمرسی ارغوان جون , ولی گذشته از تعریف باید بگم که جدی جدی لذیذ بود , جات خالی نازنین
Löschenواییییییییی خیلی عالیییی گیلدا جون . عالییییییییی ......... کوکی , عکسها , دستور ...... همه همه عالیییی عزیزم . مرسیییی خانومی
AntwortenLöschenمرسی عارفه جون , لطف داری نازنین
LöschenSalam gilda joOon ,azizam merci babate inhame honari ke ba ma Teilen mikoni ,khastan tashakor konam ,koli az Rezeptatuno doros kardam,ye soal in hamun Coocki haxi hast ke Mc cafe ham dare?chon una shokolate wasatesh narme
AntwortenLöschenسلام دوست عزیز
AntwortenLöschenخوشحالم از اینکه دوستان خاموشم هر از گاهی برام چند خط مینویسن , فقط کاش اسمتون رو هم یادداشت میکردید :)
عزیزم , من تا به حال اون کوکی رو نخوردم ولی میرم سراغش ببینم همونه یا نه :)
چون همونجور که گفتم این دستور از وبلاگهای آلمانی بوده
azizam man hamin duste nashenasetun hastam ke commente balaro gozashtam, man farzaneh hastam 25 sale az Düsseldorf, diruz in cookie shomaro dorost kardam aliiiiii shod wali ba uni ke tu mac cafe hast fargh dare,ageraftino emtehan kardin hatmaniiiii age Rezepte unam dashtin bezarin,Waghean mamnunam babate inhame honari ke darino dar ekhtiare ma mizarin,man yeki ke koliiii chiz az bloge shoma yad gereftamo dorost kardam,koli ham doatun kardam :D
AntwortenLöschenسلام فرزانه , جون , البته جسارت منو ببخشید , من فقط میخواستم شما رو به اسم صدا کنم این بود که خواستم شما یا دوستان دیگه خودتون رو معرفی کنید :)
Löschenحتما اینبار سراغ اونی که مکدونالد داره میرم عزیزم , پس اگه از همین هم راضی بودید نوش جونتون باشه و خوشحالم که خوشتون اومد
گیلدا جان خسته نباشی واقعا خوشگل شدند بقول ارغوان خانم انگار داد میزنند بیا منو بخور
AntwortenLöschenهمین الان که خرما و چای جلوم هست دوست داشتم این کوکی رو بخورم .. اما شما هم که بخورید انگار ما خوردیم ....نوش جونتون ♥ ♥ ♥
قربونت عزیزم
Löschenاین نهایت لطف و مهرت هست صبا جون
من سکوووووووت می کنم و در افق محو میشم..کار دیگه ای ندارم که :(
AntwortenLöschenاوفففففففففف هانی خیلی رومانتیکش کردی والا
Löschen:)))))))))))
salam mikhastam bebinam mondegarishon cheghadr ast chon mikhastam baray eid dorost konam ba tashakor.
AntwortenLöschenسلام ستاره جان , خیل زیاد میمونه
Löschenخیالتون راحت باشه :)
سلام گیلدا جان یه سوال داشتم این کوکی ها خشک نیستن ؟
AntwortenLöschenسلام مریم جان
Löschenعزیزم , شما انگار مطالب رو کاملا نمیخونید
بالا این مطلب رو هم ذکر کردم که اول به چه صورت و بعد به چه صورت هست
سلام گیلدا جان عالیه این، امروز درست کردم اما اولش پف کرد اما آخر ده دقیقه پفش خوابید، نمیدونم چرا.تخت شد 😞
AntwortenLöschenعزیزم , فکر کنم , مشکل از حرارت فرت بوده :/ منظور اینه که هماهنگ و یکسان نبوده
Löschenببخش که دیر جواب دادم