نثار پلو - قزوین
اولین باری هست که نثار پلو درست کردم :)
این هم یکی از اون پلوهای معروف و ملی کشورمون هست که آدم با دیدن و خوندن موادش متوجه میشه که باید خیلی خوشمزه باشه
و اولین باری هست که یک غذا رو به صورت قرینه ای تزئین کردم :)))
نثار پلو که مربوط به شهر قزوین هست با شکلها و روشهای متفاوتی تهیه میشه
از بابت گوشت که یا چرخی هست یا تیکه و حتی گاهی مرغ
و همینجور کم و کاستی تو بعضی مواد داخلش
به هر حال این پلوی لذیذ ما تشکیل شده از:
* گوشت چرخ کرده که با پیاز و رب سرخ کردم و ادویه دلخواه خودم رو بهش زدم ( غلظتش به عهده خودتون )
* بادام پرک شده
* خلال پسته
* پوست پرتقال شیرین شده
* کشمش پلویی
* و برنج زعفرانی ..... که کل مواد رو بدون برنج اول کمی با روغن و کره تفت دادم و چند قاشق آب و زعفران دم کرده اضافه کردم و روی برنج سفید کشیدم و تزئین کردم
خیلی از دوستان زرشک هم اضافه میکنن
یا از گلاب و هل و شکر هم استفاده میکنن , که من به دلیل شخصی ازشون صرفنظر کردم
ولی اگه ذائقه شما سازگاری داره میتونید اضافه کنید :)
نوش جان , گیلدا
عالیه گیلدا جونم منم برای شماره بهمن ماه مجله سیب سبز این پلو رو درست کردم خیلی خوشمزه است فقط من با گوشت تیکه ای درست کردم :)
AntwortenLöschenمرسی پگاه جون , اره عزیزم فکر کنم با گوشت تیکه متداولترش هست
Löschenگیلدا جون این همون قیمه نثار یا نسا هستش دیگه نه؟
AntwortenLöschenخیلی دلم میخواست امتحانش کنم ولی اصلا کشمش دوست ندارم
دستورش توی چند تا از مجلاتم هست ولی با کشمش نمی تونم کنار بیام تو غذا :(
نوش جونتون تزینت هم عالی شده
ها ها , شادی جون من هم مثل تو بودم , البته الان هم زیاد استفاده نمیکنم ولی تو بعضی غذاها خوب میشه
Löschenباید از کم کم شروع کنی تا عادت کنی
فکر کنم اون که میگی قیمه نثار هست که با لپه درست میشه
از خوشمزه ترینهاست ، تهران که بودم دو باری خوردم و حسابی لذت بردم ، از اون موقع که برگشتم میخوام درست کنم و نشده ، حالا عیب نداره که ، الان میام اونجا با هم بخوریم :))))
AntwortenLöschenعالی شده ، تزئین قرینه ایت هم حرف نداره ، قالب وبلاگت رو هم دوست دارم ، حس خوبی بهم داد واردش شدم ، به هرحال دستت درد نکنه و نوش جونتون :*
سلام گیلدا جون ممنونم بابت این خوشمزه هایی که می ذاری. من مدتی هست آلمان شهر لایپزیگ هستم. دوست و همسایه آلمانی دارم که چند باری ما رو دعوت کردند . حالا من می خوام اونارو دعوت کنم و براشون غذای ایرانی درست کنم اما نمی دونم چی درست کنم که با ذائقه اونها سازگار باشه. گفتم از شما راهنمایی بگیرم. ممنونم
LöschenRozkm
Löschenای ی ی جان کاش میشد که بشه , چه خوب میشد ...........
جات خالی عزیزم , و مرسی بابت حسن نظرت
سلام پروانه جون
Löschenدر مورد این سوالتون میتونم , فسنجون و تهچین که حتما زرشکها کمی شیرین شده باشه , و همینجور کشک بادمجون رو پیشنهاد کنم
سلام گیلدا جونم وای وای عاشق این پلو هستم بسیار خوشمزه هست البته من با گوشت تکه ایی خوردم با گوشت چرخ کرده هم ایده خیلی خوبیه عالی شده خیلی هوس انگیز و خوش بر و روووووووو;))
AntwortenLöschenقربونت عزیزم , جات بسیار بسیار خالی
Löschenباید با گوشت تیکه هم امتحان کنم ؛)
سلام گیلدا جان منم دوست دارم این غذای خوشگل رو بپزم.میشه لطف کنید بگید خلال پسته تو آلمان از کجا میشه گیر بیارم؟ممنونم
AntwortenLöschenسلام دوست ناشناس
Löschenشما میتونید از فروشگاهای بزرگ مثل
real یا rewe
پسته خلال شده یا کامل و پوست کنده رو تهیه کنید ولی خود من همیشه خام اونو که همراه پست هست از الدی یا لیدل میگیرم و پوست میکنم و استفاده میکنم
من خیلی این غذا رو دوست دارم ، خیلی زیبا تزئین کردید ، دستتون درد نکنه و نوش جونتون . ما همیشه تو خونه ی یکی از بستگان می خوردیم
AntwortenLöschenنوش جون , پس فکر کنم ارجینالش رو میل میکنید ارغوان جون
Löschenمن تا به حال نخورده بودم , ولی با اینکه میدونم دقیقا اونی که باید باشه , نشده ولی با این حال خیلی لذیذ بود
عجب پلوی دلبری !!!! ...عالی و خوشگل شده ... خوب اسمشو چرا دلبر پلو نذاشتی ؟ ...دلمون غش رفت ...خیلی خوشمزه است میدونم از قیافه ش معلومه ....نوش جونتون و خسته نباشی ..♥ ♥ ♥
AntwortenLöschenصفا جون طبق برآوردهای که داشتیم از میرزا قاسمی و قنبر پلو , حق باشماست :))))))
Löschenاین دلبر پلو هم اسم با مسمایی هست , هر چند که در حد همین نثارش ... هم لذیذ بود
جاتون خیلی عزیزم