کیک هویج - Möhrenkuchen
من نمیدونم چرا تو پختن ٢ تا کیک تنبلی میکنم , یا بهتر بگم میکردم
یکی کیک هویج بود که فکر کنم دیگه همه ١ بار اونو تهیه کرده باشن الا من تنبل و دیگری کیک کدو حلوایی هست
بالاخره موفق شدم که کیک هویج رو درست کنم و باید بگم که کیک بسیار لذیذی بود
البته دستور این کیک رو خیلی از دوستان انجام دادن ولی من طبق معمول سراغ دستورات آلمانی رفتم تا ببینم چه پیشنهادی میدن
که این دستو ر رو مناسبتر از همه دونستم .... به چند دلیل
یکی وجود پودر بادام که قبلا تجربه ای خوبی تو کیک شکلاتی بادامی داشتم
دوم بخاطر وجود پرتقال در ترکیباتش که میدونم عطر و طعم لذیذ ی به کیک و شیرینی ها میده
و سوم بخاطر استفاده از نشاسته ذرت که تو بافت کیکها خیلی خیلی ماثره
این کیک بافت خیلی نرمی داشت و رنگ اون هم با رشته های نارنجی هویج واسه من خیلی خیلی زیبا بود
اینو هم بگم که من این کیک رو واسه مقدار پخت نصف کردم ولی بهتون پیشنهاد میکنم که شما با مقادیر کامل که مینویسم انجام بدید , که در واقع واسه یک قالب معمولی کیک اندازه هست
مواد لازم :
کره ١٢٥ گرم
آرد ٢٠٠ گرم
شکر ١٢٥ گرم
نشاسته ذرت ٥٠ گرم
تخم مرغ ٢ عدد
نمک , کمی
پیکینگ پادر ٢ قاشق چای خوری
هویج رنده شده ٢٠٠ گرم
آب هویج یا پرتقال ٥٠ میلی گرم ( که من از آب پرتقال استفاده کردم )
پودر بادام ٥٠ گرم
رنده پوست پرتقال ١ قاشق - میتونید از وانیل هم استفاده کنید
طرز تهیه :
مواد خشک رو با هم مخلوط کنید و ١ دور الک کنید
کره و شکر و پوست پرتقال رو بزنید تا سبک شه و تخم مرغها رو اضافه کنید و خوب هم بزنید
حالا ارد رو مرحله مرحله اضافه کنید و میتونید همراه ارد یا بعد از تمام شدن ارد هویجها رو هم اضافه کنید
و در آخر آب پرتقل یا هویج رو اضافه کنید
حالا داخل قالب دلخواهتون بریزید و چند بار به زمین بزنید تا هوای اضافی اون گرفته بشه
و داخل فری که از قبل گرم کردید با دمای ١٥٠ درجه و به مدت ٤٥ تا ٥٠ دقیقه قرار بدید
برای امتحان میتونید مثل هر کیک دیگه از چوب کبریت واسه پختنش اطمینان حاصل کنید
* لطفا در تمام مراحل هویج رو هم هویژژ ژ ژ ژ ژ تلفظ کنید , دقیقا مثل خود خرگوشه ه ه ه ه :))))
نوش جان , گیلدا
وای میتونم حدس بزنم این چه کیک خوش بو و خوشمزه ای شده
AntwortenLöschenچون من هم کیک هویج درست کردم و هم بادامی و هم پرتقالی
و این کیک شما هر سه رو با هم یک جا داره ...حتما امتحاش میکنم
ممنونم عزیزم نوش جون
پس تو کارت درست بوده شادی جون
Löschenفقط مونده ارد ذرتی هم امتحان کنی :))))
من هم ممنونم از توجهت عزیزم
جیگر اون اقا خرگوشه رو هم خام خام
AntwortenLöschenها ها , خام خام کاملا درسته
Löschen:)))))))))))
گیلدا جون کیک هویژتو خیلی دوست دارم مخصوصا با اون خرگوش جیگررررررررر ممنون از دستور خوبت
AntwortenLöschenقربونت برم اعظم نازنین
Löschenاون خرگوشهه هم قابلتون رو نداره ;)
:****
خیلی عالیه گیلدا جون ، دستتون درد نکنه و نوش جونتون باشه . خیلی باید خوشمزه باشه . چه بافت خوبی هم داره . خرگوش هم خیلی باحال و خوشگله
AntwortenLöschenمرسی ارغوان جون , جاتون خالی عزیزم
Löschenالبته اگه چند تا ضربه میزدم بهتر از اینها میشد :))
به هر حال ١ روزه تمام شد ^_^
منم به خاطر تمام دلائلی که گفتی به سرعت دست بکار پخت این کیک میشم ، کیک هویج خیلی خوشمزست ، چه برسه به اینکه همراه پودربادام و طعم خوش پرتقال باشه ، ممنون بابت دستور این کیک بسیور خوشمزه گیلدا جونی :*
AntwortenLöschenفدات بشم عزیزم
Löschenشما که دیگه استاد این کیه هستی نازنین
این فقط میتونه یک ایده واسه عطر جدید باشه
:*****
فكر مى كنم مقدار آب هويج يا پرتقال بايد بر حسب ميلى ليتر باشه نه ميلى گرم
AntwortenLöschenبله حق با شماست , مرسی از یاداوری
Löschenاز اونجای که تند و تند یادداشت میکنم دیگه حواسم نیست چی مینویسم :))
دستت درد نکنه فوق العاده عالی و هوس انگیز شده الان دوست داشتم یک تیکه شو با یه لیوان ملانژ خوشمزه میخوردم ..........نوش جونتون ........درضمن از تنبلی صحبت کردی .نمیشه گفت تنبلی باید میگفتی کمبود وقت وگرنه اون همه شوقی که داری و داریم به تنبلیمون همیشه غلبه میکنه .....شاد و موفق و سلامت باشید ...♥ ♥ ♥
AntwortenLöschenمرسی صفا جان , من هم دوست داشتم که همه با هم این امکان رو داشتیم که این کیکها رو با هم میل کنیم و کمی گپ بزنیم , ولی حیف .....
Löschenمرسی از توجهت عزیزم
Salam. Che cake Nazi! Arde zorat Hamon corn starch hast?
AntwortenLöschenمرسی از لطفتون فریبا جان
Löschenفکر کنم ارد ذرت به انگلیسی میشه
cornmeal
خیلی زیبا. خسته تباشید. حرارت فر ۱۵۰ درجه سانتیگراد کم نیست؟
AntwortenLöschenخیلی زیبا. خسته تباشید. حرارت فر ۱۵۰ درجه سانتیگراد کم نیست؟
AntwortenLöschenگیلدا جان این بار سوم که دارم سعی میکنم پیام بذارم اگه تکراری شد ببخشید. حرارت فر ۱۵۰ کم نیست؟
AntwortenLöschenیاسمن عزیز , من پیامهای شما رو میگیرم ولی از اونجای که ی عده ادب فرهنگی و خانوادگی خودشون رو با فحش و ناسزا اینجا برام میذارن :)
Löschenمجبور هستم اول پیامها رو کنترل کنم و بعد آزاد کنم :)
عزیزم , اگه دقت کرده باشید مدت زمان زیاد هست بخاطر همین باید حرارت کم باشه تا کاملا مغز پخت شه
سلام میشه یک چیزی را برام ترجمه کنید
AntwortenLöschenﻋﺠﺐ ﻛﻴﻚ ﺧﻮﺷﺮﻧﮕﻲ ﺷﺪﻩ, ﻣﻦ ﻛﻴﻚ ﻫﻮﻳﺞ ﺯﻳﺎﺩ ﺩﺭﺳﺖ ﻛﺮﻡ اﻣﺎ ﺗﺎﺑﺤﺎﻝ اﻳﻦ ﺭﻧﮕﻲ ﻧﺸﺪﻩ, ﮔﻴﻠﺪا ﺣﻮﻥ ﻧﺸﺎﺳﺘﻪ ﺫﺭﺕ ﻫﻤﻮﻥ speise stärke ﻫﺴﺖ?? ﺟچﻥ ﻣﻦ ﭼﻮﻥﺗﻮ ﺁﻟﻤﺎﻥ ﻧﺸﺎﺳﺘﻪ ﺩﻳﮕﻪ اﻱ ﻧﻤﻴﺸﻨﺎﺳﻢ,ﺑﺎﻳﺪ ﺣﺘﻤﺎ اﻳﻨﻮ اﻣﺘﺤﺎﻥ ﻛﻨﻢ
AntwortenLöschenمرسی نازنین
Löschenبله درسته همونه