پاستا و مارچوبه سبز


تو این مدت که مارچوبه بود سعی کردم همه جوره ازش استفاده کنم , قبل از این هم ی ترکیب دیگه با مارچوبه و والک گذاشته بودم 
و این  هم یک ترکیب با پاستا هست که با توجه به اینکه اون ترکیب قبلی برام لذیذ بود گفتم اینو هم امتحان کنم 
البته با کمی تعقیر .....
من تو این روش پیاز رو خرد کردم و همراه با تیکه های خام مارچوبه کمی با کره تفت دادم 
بهش سیر له شده اضافه کردم و همینجور ادویه های دلخواه دیگه خودم رو 
نباید زیاد سرخ شه در حد تفت دادن کافیه 
کمی گوشت دودی بهش اضافه کردم , که این قسمت دلخواهی هست 
و بعد مقداری کرم فرش اضافه کردم , البته اگه در دسترس نداشتید میتونید از خامه هم اضافه کنید 
کمی هم در خاتمه پنیر پیتزا 


مقداری  که جا افتاد پاستای آبکش شده رو به مواد اضافه کردم و دربش رو گذاشتم و با حرارت کم ٥ دقیقه دیگه بهش زمان دادم 
میتونید هنگام سرو کردن مقداری پنیر پارمزان یا کنجد هم روش بپاشید و میل کنید 
نوش جان , گیلدا 



Kommentare

Beliebte Posts