Türkische Simit - نان سیمیت
یادتونه ی مدت پیش براتون این نان رو گذاشته بودم
همونجور که گفته بودم این نان آنقدر لذیذ و نرم و جالب توجه بود که تصمیم گرفتم باهاش نان ترکی معروف سیمیت رو تهیه کنم
البته این نان یک رسپت اصلی داره و از اونجایی که چند رسپت ترکی رو دیدم خمیر بسیار چرب و مرطوبی داره
این بود که تصمیم گرفتم با همین خمیر نان مورد نظرم رو بپزم
پس واسه گفتن مراحلش و اینکه از چه موادی و چه مقادیری استفاده کردم رو میتونید تو همین پست ببینید
تو نان سیمیت تنها روش پیچیدن فرق میکنه و همینجور وجود کنجد فراوان و ١ لایه سفیده تخم مرغ روی نان .....
من بعد از تهه خمیر اونها رو به چانه های کوچیک تقسیم کردم و با وردنه پهن کردم و به صورت رول اونها رو کشیده کردم
بعد از قسمت پایین و از قسمت بالا به جهت مخالف پیچیدم تا خمیر لول شه
شما میتونید فقط ١ بار اینکار رو انجام بدید و ٢ سرش رو به هم وصل کنید و یا مثل من ٢ تا از این خمیرهای رول شده و پیچیده تهیه کنید و هر ٢ خمیر رو دوباره داخل هم بپیچید و ٢ سرش رو به هم وصل کنید
بعد هم خمیر رو داخل سینی فر میزارید و طبق دستور بعد از ٢ ساعت استراحت سفیده روش بمالید و اونو کنجد مالی کنید :))
یا سیاه دانه و خشخاش
نانها رو داخل فر بزارید و تا زمان عوض شدن رنگشون به اونها وقت پختن بدید
و بعد به همین راحتی یک نان ترکی بسیار لذیذ خواهید داشت
نوش جان , گیلدا
Cheghadr ali shode dastetun dard nakone hatman khoshmaze ham hast nushe jan
AntwortenLöschenممنون از لطفتون , بله جدی جدی خیلی لذیذ میشه جای شما دوستان خالی
AntwortenLöschenخیلی عالی شده دستت طلا ...بخدا اگر فرصت و حوصله داشتم اصلا از بیرون دیگه نون نمیخریدم ..همش توی خونه نونهای مختلف درست میکردم ....چون همیشه تازه و گرم و خوش بو میشه مصرف کرد چه ازین بهتر ؟؟ ♥ .......ازون کنجدی ها خیلی دوست دارم دائم مشغول چشمک زدن هستند.....نوش جونتون ♥ ♥
AntwortenLöschenمرسی عزیزم , اره بخدا من هم همش همین حرف شما رو میزنم
AntwortenLöschenباید دنبال ی خمیری باشیم که بشه راحت تو فریزر بزاریم و هر بار واسه پخت تو فر بیاریم :)))