شیرنی اسکار



در مورد این شیرینی که میبینید باید بگم که خیلی وقت بود تصمیم به درستکردنش داشتم 
واسه اینکه میدونم طعم گردو تو شیرنی ..... به خصوص وقتی اینجور برشته میشه بی نهایت لذیذ هست 
و همینجور شدیدا به کنجد علاقه دارم , تا جایی که تفت داده اونو مثل تخمه تو خونه قاشق قاشق میخورم :)))) آخه میگند واسه معده خوبه ......  بگذریم 
من این شیرینی رو با ٢  دستور متفاوت  دیگه درست کردم ولی یکی آنقدر سفت شد که انکار پاره سنگ داری میخوری و یکی دیگه آنقدر شل بود که با اولین حرارت تو سینی شبیه به سکه شد :)))
این بود که از هر ٢ دستور فقط موادش رو برداشتم و  مقادیر رو خودم تعقیر دادم 
نتیجه این شد که میبینید ..... یک شیرنی بسیار لذیذ و ترد که حتی در دمای خارج از یخچال هم ترد و خوب میمونه البته صحبت از مناطق شرجی نمیکنم :)))  
حالا امتحان کنید , ببینید حق با من هست یا نه :))))))
فکر کنم این آخرین شیرنی من واسه امسال باشه که پای سفره نوروز من هم خواهد بود 

مواد لازم :
آرد ٢٠٠ گرم
کره ١٥٠ گرم 
تخم مرغ ٢ عدد که زرده و سفیده جدا شده باشه 
پودر قند ١٠٠ گرم
پودر هل نصف قاشق چای خوری 
گردو به صورت نگینی خرد شده ١٠٠ تا ١٥٠ گرم 
کنجد خام ٥٠ گرم 
* ٢ مورد آخر برای  روی شیرنی هست که میتونید از هر ٢ یا از یکی از اونها استفاده کنید یا اینکه از بادام خرد شده استفاده کنید 

طرز تهیه :
کره و پودر قند رو خوب میزنیم تا پوک شه و بعد تنها زرده تخم مرغ ها رو همراه با پودر هل اضافه میکنیم و باز خوب هم زده 
آرد رو به صورت الک شده کم کم اضافه کرده و خوب با قاشق چوبی هم میزنیم 


دقت کنید که موادتون کمی شل هست , ولی همینجوری بهتره در غیر این صورت بعد  از پخت خشک میشه 
بهتره که قبل از هر کاری از موادتون گلوله هایی به اندازه ١ گردو کوچیک درست کنید 
تا هنگام ادامه کار دستتون خیس نباشه 
اگه خمیر به دستتون میچسبه ١ کاسه از آرد معمولی پر کنید و مرتب دستتون رو داخل ارد بزنید و گلوله ها رو درست کنید 
سفیدها رو خوب با چنگال بزنید تا از حالت لختگی در بیاد و گلوله ها رو یکی یکی اول داخل سفیده و بعد داخل گردو یا کنجد فرو کنید , بهتره با یک دست با تخم مرغ کار کنید و با دست دیگه که خشک هست اونها رو به کنجد یا گردو آغشته کنید 


سپس داخل سینی فر گذاشته و با حرارت ١٨٠ درجه و به مدت ٢٠ تا٣٠ دقیقه  بپزید 
نوش جان , گیلدا 






Kommentare

  1. زیاد تعریفش رو شنیدم و حتما هم عالیه ، باید یه بار امتحانش کنم ، دست گلت درد نکنه گیلدا جونی :*

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی رزکم , اره جدی جدی خیلی لذیذ بود حتما براش وقت بذار
      جات خالی گلم

      Löschen
  2. خيلى بايد خوشمزه باشه! ظرفش رو ببين چقدر نازه! گيلدا جون كدبانو و با سليقه كه مى گن همينه ديگه! عزيزم پيشاپيش سال خوب و موشى برات آرزو مى كنم! بهارت سبز و خرم عزيزم

    AntwortenLöschen
  3. قربونت شبو جونم , عزیزم شما هم خود خود سلیقه ای عزیزم
    من هم برات پیشاپیش سال خوبی رو آرزو میکنم نازنین

    AntwortenLöschen
  4. vay man hamin alan dorost kardam vaghean khoshmaze bod merciiii

    AntwortenLöschen
  5. vay man hamin alan dorost kardam vaghean khoshmazas merciiii

    AntwortenLöschen
  6. آفرین به این پشتکارتون سپیده جون :)) و نوش جونتون باشه

    AntwortenLöschen
  7. سلام گیلدا جون

    ممنون از دستورهای غذاهای خوشمزتون. من شیرینی‌ اسکار رو درست کردم خیلی‌ خوشمزه شده اما گرد نشد شبیه بیسکویت شد تو فر‌ واا رفت می‌تونم بپرسم چرا؟

    ممنون

    محدثه

    AntwortenLöschen
  8. سلام محدثه جان , عزیزم , من هم بار دوم که درست کردم همینجور شد
    و علتش وجود کره زیاد بود , و احتمالا اردش هم نسبتا کم بوده
    باید تو شیرینی پزی دقت کنید که آردها کاملا با هم فرق دارند و یک ارد به رطوبت بیشتری احتیاج داره و یک ارد به رطوبت کمتر
    و حتی بزرگی و کوچکی تخم مرغ ها هم میتونه در میزان ارد مصرفی شما تاثیر داشته باشه
    دقت کنید که گفته شده خمیر باید کمی شل باشه , ولی نه به اون صورت که به دست بچسبه و نتونید تو گلوله کردنش راحت باشید

    AntwortenLöschen
  9. سلام گيلدا جون

    من از طرفداران صفحه فيسبوك و وبلاگتون هستم و هميشه از دستور غذاهاتون لذت مي برم. براي عيد هم اين شيريني رو درست كردم و بايد بگم همه عاشقش شدند. خواستم حسابي ازت تشكر كنم كه اين دستورات خوب رو با سليقه، دقت و جزئيات كامل با ما به اشتراك ميگذاري. اميدوارم هميشه سالم و موفق باشي.

    ماهرخ

    AntwortenLöschen
  10. سلام ماهرخ عزیز
    من هم ممنونم از شما دوستانی که هر از گاهی به من سر میزنید و با کامنتهای پر مهرتون منو امیدوار میکنید
    از اینکه از این رسپت نهایت استفاده رو بردی بسیار خوشحالم
    موفق باشی عزیزم

    AntwortenLöschen
  11. 😳😳😳گیدا جون من اسکارو چندوقت پیش درست کردم اما سفت شد علتش چی میتونه باشه؟

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. آتوسا جان , با همین دستور بوده ؟؟
      چون این دستور رو هر کی درست کرده مشکلی نداشته و همینجور خودم هم زیاد تهیه میکنم
      اگه با این دستور تهیه کردید , احتمال میدم که خمیرتون زیاد ارد داشته , چون همینجور که میبینید گفتم که خمیر شل هست و کمی چسبندگی داره

      Löschen

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts