خورشت اسفناج
خورشت اسفناج یکی از لذیذ ترین خورشتها برای من هست
البته نه الو اسفناج :) بلکه خورشت اسفناج که ترش باشه
راستش این خورشت کمی هم با اون خروشت الو اسفناج فرق داره و طعمی بسیار لذیذ
متعجبم که چرا تا به حال تو وبلاگم نزاشته بودم :)
از خواص خوب اسفناج هم که حتما همه خبر دارید
مواد لازم :
اسفناج ٥٠٠ گرم
گوشت مرغ به میزان لازم
لوبیا چیتی نصف لیوان که از شب قبل خیس کرده باشید
پیاز درشت ١ عدد
سیر ١ تا ٢ حبه
پودر غوره ، آبغوره یا آب لیمو تازه
رب گوجه ١
قاشق نمک ،فلفل ، زرد چوبه
طرز تهیه :
اسفنجها رو بعد از شستن ،درشت خرد کنید
پیاز را تفت داده و اسفنجها رو اضافه کنید و در آخر سیر له شده را ، تنها تفت دادن کافیه
مواد تفت داده رو کنار بزارید و گوشتها رو سرخ کنید و همراه با ترشی و رب بزارید تا بپزه
من از لوبیا چیتی پخته شده استفاده کردم در غیر اینصورت جداگانه بپزید چون زمانش با پخت گوشت مرغ مناسب نیست و دیرتر میپزه
١٥ دقیقه آخر دوباره پیاز و اسفناج رو به موا د گوشتی اضافه کردم
پیشنهاد میکنم که حتما این خورشت لذیذ رو امتحان کنید
نوش جان ، گیلدا
* پخت این خوراک با توجه به میل شخصی و علایق خانوادگی میباشد
خیلی خوشمزه به نظر میاد گیلدا جون ،دستتون درد نکنه و نوش جان .من هیچ وقت اسفناج با لوبیا نخوردم ،باید امتحانش کنم .
AntwortenLöschenمرسی ارغوان جون ، راستش اوایل یادمه که مادرم همیشه فقط اسفناج میریخت
Löschenولی از اونجای که پدرم همش میگفت چرا تو این هیچی نداره !!! که مادرم متوجه شد منظور از هیچی همون لوبیا یا بادمجون میتونه باشه :))))
این بود که به این روش تهیه شد ، ولی باید بگم که خیلی هم لذیذ میشه
به به ، به به ، چقددددر لذیذه ، منم خورش اسفناجم بدون آ لو هست ، اما تا حالا از لوبیا استفاده نکردم ، دلم بسی آب شد گیلدااااائی .......
AntwortenLöschenمرسی رزکم
Löschenمیگما ا ا ا تو هم مثل خودم ترشی خوری ها ا ا ا :)))))))
امتحان کن ، خوشمزه میشه
آره گیلدا جونی ، منم مثل خودت فقط غذاهای تررررش ترشش دوست دارم :))
Löschen:*******
Löschen;)
che jaleb ta hala ba robo lubia nakhordam vali motmaenam ali mishe chon gilda jun mige khoshmazassssss :))
AntwortenLöschenمرسی نازنینم ، اره خوشمزه میش ا با اینکه آلمانی ها ترشی رو زیاد دوست ندارند ، ولی مهمانهای آلمانم خیلی اینو پسندیدند ;)
AntwortenLöschenدستتون درد نکنه چقدر اشتهاآور و زیبا درست کردید ♥ معلومه که خیلی خوشمزه است جای ما خالی و نوش جونتون
AntwortenLöschenمرسی صفای نازنین ، جدی جدی جای شما و دیگر دوستان خالی
Löschenاز ته دل میگم نوش جونتون باشه ....دوستان به جای ما...♥
Löschen:******
Löschenبه به چه خونه خوشگلی چه گلای نازی
AntwortenLöschenچه خوورشتی :)))
ها ها اره ، تازه کاغذ دیوارش رو عوض کردم :)))
AntwortenLöschenمرسی عزیزم
گیلدا جون برای درست کردن خورشت آلو اسفناح بجای آلو چه چاشنی میشه استفاده کرد؟چون اینحا دردسترس نیست ممنون از راهنماییتون
AntwortenLöschenسیما جون راستش من اصلا تو خروشت اسفناج الو نمیریزم ، چون شیرین دوست ندارم
AntwortenLöschenولی اینجا هم الو سیاه و همینطور قیصی میتونید استفده کنید که الو سیاه رو همه فروشگها دارند
و بقیه هم در فروشگهای بزرگتر هست
سلام و عرض ادب و سپاس و سپاس و باز هم سپاس.
AntwortenLöschenسرکار خانم گیلدا ، دستورهای آشپزی شما یک از یک بهتر....
این یکی که دیگه شاهکار بود بخدا.
هفته پیش من این غذا را درست کردم و خودم که همیشه هنگام پختن غذا سیر میشم....!
اینبار نمیدونم چرا سر میز واقعا خود من از خوردن این غذای خوشمزه اصلا سیر نمی شدم....!
البته میدونم....چون شما دستور پختش رو داده بودید...!!!
پاینده باشید
جاوید باشید و سلامت.
آقای خزایی , سلام و سپاسگزارم از این همه حسن نیتی که نسبت به من و نوشته های وبلاگم دارید
AntwortenLöschenاز اینکه میبینم آقایون هم به ن نوشته ها علاقه نشون میدان بینهایت خرسندم
نوش جونتون و
شاد و پیروز باشید :)
با سلام مجدد، من خانم هستم سر کار خانم گیلدای نازنین....و سپاس از وقتی که گذاشتید و جواب دادید.
AntwortenLöschenمنو عفو کنید , این اشتباه من سهوا بوده :)
AntwortenLöschenبه هر حال ممنونم از توجهتون
این عالیه شوهر من الو دوست نداره!ممنون گیلدا جون (فریما)
AntwortenLöschenها ها , فریما جان , پس مثل خودم هستن , چون ما هم با الو تو غذا میانه نداریم
AntwortenLöschen