نان لواش
من عاشق نان پختن و بوی نان تازه هستم ، خیلی وقت بود که میخواستم نان لواش رو امتحان کنم
دستورهای متفاوتی رو خوندم و فکر کنم همه جالب بود ، و به این نتیجه رسیدم که مخلوطی از همه دستورها تهیه کنم :)
قبل از هر چیز بگم که پختن نان ی حس میخواهد ، و اون حس میتونه به شما بگه که خمیرتون آماده هست یا نه ، در واقع یک رابطه بین شما و خمیر حاصله
آدم وقتی دستور رو میخونه میگه ، خوب این که فقط آب بود و ارد و نمک ...... ولی همین ۳ مورد و ترکیب هر کدوم در جایی خودش کلی تغیرات به وجود میاره
اینها رو گفتم تا بدونید با خمیرهاتون بیشتر صحبت کنید :))
و اما مواد لازم باری نان لواش :
ارد ۲۰۰ گرم
شیر ولرم ۱۴۰ میل , میتونید از آب هم استفاده کنید
روغن ۴ تا ۵ قاشق
خمیر مایه ۸ گرم
نمک ۲ قاشق چای خوری
طرز تهیه :
خمیر مایه رو با شیر ولرم مخلوط کرده تا حل شه
اگه دقت کرده باشید نان لواش شورتر از نانهای دیگه هست ، و دلیلش اینه که بتونید اونو خوب نازک پهن کنید
تمام مواد خشک رو مخلوط کرده و شیر را به مواد دیگر اضافه کرده و خوب ورز میدیم
حدود ۳۰ دقیقه به خمیر استراحت بدید تا به خودش حجم بده
سپس خمیر رو به چانه های مورد نظرتون تقسیم کنید روی آنها رو بپوشونید و ۱۵ دقیقه دیگه استراحت بدید
با وردنه خمیر رو نازک باز کرده و داخل تابه بپزید ، هنگام پخت میبینید که تاولهای روی نانها ظاهر میشه
اگر مایل بودید میتونید روی خمیر مقداری کنجد یا هر چیز دیگه بریزید و و وردنه روش بکشید تا خوب به خمیر بچسبه و بعد پخت کنید
مقداری از این خمیر رو نگه دارید تا براتون بگم چه چیز خوشمزه دیگه میشه تهیه کرد :)
نوش جان ، گیلدا
*** به به گیلدا جون بوی نون تازه تا خونه ما اومد
AntwortenLöschenجات خالی عزیزم :*
Löschenبه به ، راست میگه لاله جون ، تا اینجا هم بوی نون تازه اومد .........
AntwortenLöschenمرسی عزیزم ، جای همگی خالی :*
Löschenنووش جوون عالی شده خانووم با اون پنیر و سبزی چه میچسبه به به
AntwortenLöschenلیلا جون ، به اندازه نونهای خوشمزه تو که نمیرسه
AntwortenLöschenهنوزم رو قرارم هستم ها ا ا ا :))))))))
واااااااای مرسی گیلدا جون من خیلی دلم نان لواش می خواست
AntwortenLöschenقربونت مریم جون ، عزیزم ، کم پیدایی ...مدتی هست که کارهات رو نبینم ؟
AntwortenLöschensalam gilda jan man modati boud ke donbale rezepte nane lawash boudam .va khayli khoshhal shodam ke belakhare payda kardam .chand rouze pish in non ro pokhtam va waghean aali boud .man karhat ro hamish negah mikonam ,va behet tabrik migam ke inghad ba salighe hasti .mach weiter so
AntwortenLöschenخیلی ممنون دوست عزیز
AntwortenLöschenراستش من هم به نوبه خودم خوشحال میشم که میبینم میتونم مثمر ثمر باشم و این میتونه تشویقی باشه که بتونم کارهام رو دنبال کنم :)