کیک شکلاتی ساده با پودر بادام
این یک کیک شکلاتی ، خیلی خیلی ساده هست که به نظر من بسیار نرم و پوک و در عین حال آبدار بود
من بیشتر کیکهام رو همراه با مخلوطی از پودر بادام تهیه میکنم که بسیار تو طعمش موثر هست , البته بجز کیک هایی که حتما فقط باید از ارد سفید استفاده شه
و این دستور رو هم که دیدم ، حدس زدم که باید خوشمزه باشه
مواد لازم :
شکلات تخته ای تلخ ۱۵۰ گرم ، اگه مایل بودید از نوع شیرینش هم میتونید استفاده کنید
کره ۲۵۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱۲۰ گرم
شکر ۱۲۰ گرم
پودر بادام ۲۵۰ گرم
آرد ۲ قاشق
پیکینگ پادر ۱ قاشق چی خوری
طرز تهیه :
ابتدا کره و شکلات را به طریق پخت بن ماری ذوب میکنیم ، و بزارید کمی خنک شه
به حدی بزارید که کاملا شکلات آب شه و مخلوطی صاف و یک دست داشته باشید
شکرو تخم مرغها رو خوب با هم مخلوط کنید
موادی که لازم به الک کردن هست الک کنید و کل مواد خشک رو به تخم مرغها اضافه کنید
و در آخر شکلات ذوب شده رو که کمی خنک شده در طی ۳ مرحله به مخلوط قبلی اضافه کنید و به صورت دورانی هم بزنید
و حالا کیک رو تو قالب مورد نظر بریزید و به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه و با حرارت ۱۹۰ درجه داخل فری که از قبل گرم کردید بزارید
نوش جان ، گیلدا
چه خشمزهستتت خیلی هم خوشگل تزیین کردیش گیلدا جون . دستت درد نکنه عزیزم .
AntwortenLöschenمرسی عزیزم ، جات خالی :)
Löschenاووووم به به معلومه که خوووشمزست مطمئنم
AntwortenLöschenمرسی لیلا جون ، جای تو هم خالی بود عزیزم :)
AntwortenLöschenعاشق كيك شكلاتي ام *** نوش جونتون
AntwortenLöschenمن هم همینجور لاله جون ، اصلا جای همگی خالی بود **
AntwortenLöschenخیلی خوشمزست ، معلومه ، منم یه دستور دارم ، که بدون آرد درست میکنم ، یعنی تو دهن آب میشه ، میدونم چقدر لذیذه ، دست گلت درد نکنه
AntwortenLöschenمرسی رزکم ، اره معمولا کیکهای که ارد سفید نداره خیلی ترد هستند ، مثل همونی که با ارد ذرت درست کرده بودی
AntwortenLöschen