برگهای سلیکونی
بقول جیمز باند😎 بادمجان ....کشک بادمجان
دستور کشک بادمجان رو که همگی بلد هستید و احتیاجی به تکرار مکررات نمیبینم
فقط تنها موردی که باید بگم اینه که من اصولا میزارم بامجانها پخته بشه بعد آبش رو خوب میگیرم و بعد سرخ میکنم که اینجوری از مصرف روغن زیاد جلوگیری میکنم
این روش رو مادرم همیشه استفاه میکرد , حتی برای میرزاقاسمی
البته من برای میرزاقاسمی مخلوطی از پخته و کبابی استفاه میکنم , چون عاشق بوی دودش هستم
پس این پست رو اختصاص میدم به برگهای خوراکی سیلیکونی
مواد لازم
کره آب شده و خنک ۴۰ گرم
سفیده ۴۰ گرم
پودر قند ۳۰ گرم
ارد ۴۰ گرم
طرز تهیه
سفیده رو با پودر قند خوب مخلوط کنید
ارد رو اضافه کنید و خوب بزنید تا یکدست بشه
و در آخر کره ذوب شده
برای این مدل از کار به سلیکونهای مخصوص احتیاج هست که با کاردک مواد رو روی سیلیکون میکشید و صاف میکنید و اضافات رو میگیرید و داخل فری که از قبل با دمای ۱۷۰ درجه گرم کردید میزارید
چیزی حدود ۵ دقیقه باید در فر بمونه , و دقت کنید که رنگش تیره نشه , وگرنه دیگه نمیتونید از سلیکون جدش کنید
Kommentare
Kommentar veröffentlichen