کشکو دامغانی - دامغان
کشک و بادمجان دامغانی , یا همون کشکو دامغانی , یک غذای سنتی هست که بدون گوشت تهیه میشه و خیلی شبیه به کال جوش هست
کشک و بادمجان با همدیگه ترکیب خوبی داران , که باهاشون یقینا گزینه های زیادی انجام دادید
این خوراک , نسبتا کم آب هست و با نان سرو میشه
و اما مواد لازم
بادمجان بزرگ ۲ عدد
گوجه ۳ عدد
پیاز ۲ عدد بزرگ
سیر ۵ تا ۶ حبه له شده
کشک ۱ پیمانه
گردو خرد شده ۱ پیمانه
نعنا خشک کمی
نمک در صورت لزوم , زردچوبه , فلفل
طرز تهیه
اول از همه بادمجانها رو پوست بگیرید , و به صورت مکعبی خرد کنید و تو آب نمک بزارید
آب اونها رو بگیرید و داخل روغن سرخ کنید
داخل همین تابه , پیازهای خرد شده رو سرخ کنید و سیر رو در انتها اضافه کنید , و بعد از چند تا حرارت دادن اول نعنا و بعد گوجه پوره شده رو همراه با زردچوبه و فلفل و اضافه کنید و در خاتمه , وقتی آب گوجه ها گرفته شد کشک رو اضافه کنید تا کمی بجوشه
در آخر بادمجانهای سرخ شده رو اضافه کنید و همه مواد رو بزارید با حرارت کم خوب به خورد هم برن
در خاتمه نیمی از گردو رو داخل مواد اضافه کنی د, و نیمی هم برای تزئین غذاتون بزارید
این خوراک واقعا لذیذ و خوش خوراکه
پیشنهاد میکنم , حتما امتحان کنید
نوش جان , گیلدا
Kommentare
Kommentar veröffentlichen