ماهی با سس تهینه
میخواهم براتون ی دستور خیلی خوشمزه با ماهی و تهینه بزارم
من عاشق ماهی و غذاهای دریایی هستم , و بخاطر همین هم هر دستوری که در مورد طبخ ماهی باشه برام قبل توجه هست و سعی میکنم اجراش کنم
دستور تهینه رو که چند پست پائینتر براتون گذاشتم , پس تا اینجا مشکلی با این مورد نداریم
شما حدودا به ۱ کیلو ماهی فیله که بدون تیغ باشه دارید
که اونو بعد از شستن , خوب خشک میکنید , و با کمی نمک و روغن زیتون و آب لیمو و فلفل که همه جاش رو ورز دادید , داخل فر با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه میزارید
جداگانه , حدود ۱۵۰ میل سس تهینه رو با ۳۰۰ میل آب و آب ۱ عدید لیمو , ۲ قاشق سر پر ماست , نمک , و فلفل , خوب مخلوط کنید
سس تهیه شده رو روی ماهی ریخته و دوباره داخل فر با حرارت قبلی و به مدت ۱۵ دقیقه دیگه قرار بدید , در حدی که روش خوشرنگ شه
جداگانه , مقداری دانه کاج ( اگه مثل من نداشتید از گردو استفاده کنید ) رو با چند حبه سیر له شده داخل کره تفت بدید , و در آخر بهش مقداری پودر پاپریکا اضافه کنید و روی ماهی رو باهاش تزیین کنید
میتونید در خاتمه کمی جعفری یا گشنیذز خرد شده اضافه کنید
این خوراک رو میتونید با نان و حتی نان میل کنید
نوش جان , گیلدا
Kommentare
Kommentar veröffentlichen