پفکی کدو سبز
بعد از ماجرای پنیر و کدو سبز در ۲ پست پایینتر , باید دید که با اضافه های کدو سبز چکار کنی ؟؟
این بود که کدو سبزها رو به حلقه های باریک تبدیل کردم و کمی بهشون نمک پاشیدیم تا آب کدو خارج شه و بعد آبشون رو گرفتم و داخل دستمال گذاشتم و مقداری فلفل و ارد روشون ریختم
جداگانه سفیده تخم مرغ رو خوب زدم تا پفکی شه و بعد کدوها رو داخلش اضافه کردم و قاشق قاشق ازشون برداشتم و تو حمام روغن سرخشون کردم
مقادیر رو ذکر نکردم , چون بر میگرده که چه حجمی از کدو سبز رو مایل باشید به این روش سرخ کنید
اگر دستور با ارد سفید تهیه کنید کاملا سوخاری در میاد , و اگه مثل من از رژیم کیتو یا کتو پیروی میکنید , میتونید به جای ارد گندم از ارد بادام استفاده کنید
نوش جان , گیلدا
Kommentare
Kommentar veröffentlichen