راویولی سوخاری
اگه از شما بپرسن که کدوم وعده غذایی رو دوست دارید , چی میگید ؟؟
خودم بیشتر عاشق صبحانه هستم
البته بگم که این پست ربطی به صبحانه نداره , ولی خواستم بگم که بعد از صبحانه , پیش غذاها , یا بقولی , غذاهای انگشتی رو خیلی دوست دارم
اینجا هم براتون ی ایده آوردم که بتونید قبل از غذاهاتون سرو کنید و لذتش رو ببرید
اصول کار خیلی راحته
فقط احتیاج به چند عدد خمیر راویولی پر شده هست , که اینجا تو بازار آماده شده هست
این خمیر ها رو داخل آب جوش و نمک , برای حدود ۳۰ ثانیه حرارت بدید , دقت کنید که له نشن , و فقط خمیر پخته شه
بعد خوب خشک کنید , و به صورت سوخاری سرخش کنید
یعنی اول تو ارد , بعد تخم مرغ و بعد پودر سوخاری آغشته کنید و سرخ کنید
میتونید با سویا سس , میل کنید یا کنار سالاد میل کنید و یا با هر سس دیگه میل کنید
نوش جان , گیلدا
Kommentare
Kommentar veröffentlichen