کیک پنیر باقلوا
یکی از دستورات خوشمزه و پر کالری که تو این مدت خودم رو خفه کردم و تهیه کردم , انواع کیک باقلوا بود
یعنی از هر نوع و مدلش تهیه شد و یکی بعد از دیگری , سریعا خورده شد
یکی از اونها کیک پنیر باقلوا بود که تو یوتوپ به فراوانی دستورش یافت میشه , و گویا در کشور ترکیه و کشورهای عربی یکی از محبوبترین کیکهاشون به حساب میاد
یکی دیگه باقلوای لانه گنجشکی بود
و بالاخره یکی هم ی جور کیک پنیر بود که قبلا دستورش رو اینجا گذاشته بودم و بهش کمی رشته کادایف همراه با شربت اضافه کردم و شد کیک باقلوا
و اما دستور اصلی کیک پنیر باقلوا و مواد تشکیل دهنده
خمیر فیلو ۱ بسته حدود ۸ تا ۱۰ عدد
پسته و گردو نگینی خرد شده و تفت داده از هر کدام ۲۵۰ گرم
کره ۱ بسته ۲۵۰ گرمی
مواد برای پنیر داخل کیک :
روغن مایع ۱۸۰ میل
تخم مرغ ۴ عدد
کوارک یا ماست کاملا سفت ۴۰۰ گرم
پنیر خامه ای ۳۰۰ گرم
وانیل ۱ پاکت
پوست لیموی خشک شده ۱ پاکت
نشاسته ذرت ۳۰ گرم
شکر ۲۰ گرم
* اول از همه کمی پنیر ها رو بزنید تا باز شه و بعد تخم مرغها رو اضافه کنید و بعد از مخلوط شدن اونها با هم مواد باقی مانده رو اضافه کنید
مواد لازم برای شربت
شکر ۴۰۰ گرم
آب ۲۰۰ میل
آب لیمو تازه ۲ قاشق
* این مواد رو با هم بجوشانید و دقت کنید که باید شربت گرم باشه تا روی کیک ولرم ریخته شه
کره رو آب کنید , دقت کنید که نجوشه , فقط آب شه
قالب مناسبتون رو چرب کنید
و ۱ ورق از خمیر رو داخلش پهن کنید خمیر رو با کره آب شده چرب کنید و کار رو دوباره با برگهای فیلو ادامه بدید تا تمام شه
شاید برگهای فیلو از قالب بیرون بزنه که اصل مهم نیست و احتیاج نیست که بهش نظم بدید
حالا چند قاشق از شهد تهیه شده به مخلوط پسته و گردو اضافه کنید و هم بزنید و داخل قالب روی خمیرها پهن کنید و خوب فشار بدید
بعد مایع پنیری رو اضافه کنید و چند ضربه به قالب بزنید و داخل فر قرار بدید
البته بهتره که قالبتون کمربندی باشه تا بهتر بتونید کیکتون رو جا کنید
به مدت تقریبی ۱ ساعت و با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد , بزارید تا مواد پنیری داخل کیک بپزه
و برای امتحان مرتب ی سیخ چوبی داخل کیک فرو کنید تا یقین حاصل کنید که کیک پخته
و اگر حس کردید خمیر فیلو با زمانی بیشتر امکان سوخته شدنش هست , روی کیک رو ی کاغذ آلمینیوم قرار بدید تا نسوزه و زمان بیشتری بهش بدید
بعد از پخته شدن بزارید کیک کمی ولرم شه و بعد شربت داغ رو روش کم کم بریزید
البته من خودم از تمام شهد استفاده نکردم , چون حس کردم خیلی شیرین میشه
حتی به سلیقه خودتون میتونید از دارچین و گلاب و زعفران هم استفاده کنید
نوش جان , گیلدا
Kommentare
Kommentar veröffentlichen