کاری اسفناج با مرغ - هندی
تهیه غذا با اسفناج خیلی محدود میتونه باشه
که البته باز هم بر میگرده به فرهنگ غذایی هر کشور
ایرانی ها به جز تهیه ۱ تا ۲ خوراک و ریختن اسفناج تو انواع آشها , یک بورانی ماست خوشمزه هم باهاش تهیه میکنن
امروز براتون یک غذای ساده و خوشمزه از هند میزارم که میتونید با اسفناج تهیه کنید
این خوراک لذیذ رو میشه با نان یا با برنج میل کنید
برای تهیه این خوراک احتیاج داریم به :
سینه مرغ که مکعبی خرد شده ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
اسفناج ۵۰۰ گرم
سیر ۲ تا ۳ حبه
خامه ۱ استکان
پودر کاری ۱ قاشق چایی خوری
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
و اما روش تهیه :
اول از همه تیکه های سینه مرغ رو سرخ کنید و کنار بزارید
پیاز رو خلال کنید و تفت بدید
اسفناج خورد شده ( درشت خورد کنید ) رو اضافه کنید و باز کمی همه مواد رو تفت بدید و در خاتمه ادویه های لازم و سیر له شده رو اضافه کنید
بعد از این که کمی بوی ادویه به مشامتون رسید , خامه رو اضافه کنید و بزارید کمی خوراک شما حرارت ببینه
اگر دوست نداشتید از خامه استفاده کنید , میتونید بجاش از ماست زده شده استفاده کنید
خوراک ممحبوب هندی شما آماده برای سرو کردن هست
نوش جان , گیلدا
Kommentare
Kommentar veröffentlichen