بیسکویت بادام فرانسوی
خیلی وقته که وقت نکردم به وبلاگم سر بزنم
الان هم کلی گردگیری کردم تا تونستم راه رو باز کنم و داخل شم :)))
الان هم کلی گردگیری کردم تا تونستم راه رو باز کنم و داخل شم :)))
گاهی اوقات دلم واسه اینجا خیلی تنگ میشه , ولی چه کنم که بجز مشکلات و کمبود وقتی که دارم .... به خودم قول دادم کمتر و کمتر رسپتها رو اینجا وارد کنم و شاید بهتر بگم با چند تا عکس بدون دستور سر و ته ماجرا رو به هم بیارم
این ی شیرینی خیلی خوشمزه با سفیده تخم مرغ و پودر بادام هست که دستورش متعلق به یک خانوم خوش سلیقه فرانسوی هست , و به اسم Französische Mandeln-Dachziegel یا به عبارتی به زبان فرانسه Tuiles aux amandes گفته میشه
بغیر از اینکه یک رسپت خوب واسه سفیده های باقیمانده از تخم مرغها هست , بلکه بسیار ترد و شکننده و خوشمزه و موندگاری خوبی , هم داره
فقط کافیه که ظرف نگهداریش کاملا محکم باشه و هوا نکشه
گیلدا
بغیر از اینکه یک رسپت خوب واسه سفیده های باقیمانده از تخم مرغها هست , بلکه بسیار ترد و شکننده و خوشمزه و موندگاری خوبی , هم داره
فقط کافیه که ظرف نگهداریش کاملا محکم باشه و هوا نکشه
گیلدا
سلام.برای چی دیگه تصمیم دارید دستور نذارین؟
AntwortenLöschenجای دیگه میذارین یا میخواید کتاب
؟ کنید چاپ
سلام الهام جن , در فکر کتاب هستم , ولی به زبان آلمانی
Löschenاما اینکه اینجا و یا هر جای دیگه دستورات رو نمیزارم , فقط بخاطر بی مهری ی سری از انسانهای فرصت طلب و سود جو هست که دیگه خستم کردن و با حرف زدن منطقی کاری نتونستم از پیش ببرم
سلام مجدد حیف شد اگه به زبان فارسی بود من حتما تهیه میکردم عاشق کتابای اشپزی و شیرینی پزی هستم
AntwortenLöschenموفق باشید. من که سالهاست از دسوراتون دارم استفاده میکنم وتقریبا پی دی اف اکثر کاراتون رو سیو کردم. واقعا مفید بوده واسم