اسنک کباب میت بال
تو یکی از دستورها از اسنک با خمیر وانتون گفته بودم , و تو این دستور از یک اسنک دیگه با خمیر ۱۰۰۰ لا صحبت میکنیم
همینجور که میدونید این اسنکها , مناسب ایام مهمانی هاتون میتونه باشه
این اسنک هم تو دید زیبا هست و هم در مزه و عمل :))))))
برای تهیه اش از کوفته های کوچیک استفاده کردم که میتونید به میل خودتون و با طعم مورد علاقه خودتون اونها رو تهیه کنید
و یا حتی به صورت آماده از بازار تهیه کنید
اول از همه سیخهای چوبی رو خیس کنید و کنار بزارید و بعد خمیر رو به برشهای ۱۰ تا ۲۰ سانتی ببرید
حالا اونها رو طبق عکسها که میبینید به سیخ بکشید و بزارید تو فر با حرارت ۱۸۰ درجه بپزه
همینکه به رنگ دلخواه رسید , کافیه .....
این اسنکها خیلی خوشمزه بود , حتما تهیه کنید ^_^
نوش جان , گیلدا
همینجور که میدونید این اسنکها , مناسب ایام مهمانی هاتون میتونه باشه
این اسنک هم تو دید زیبا هست و هم در مزه و عمل :))))))
برای تهیه اش از کوفته های کوچیک استفاده کردم که میتونید به میل خودتون و با طعم مورد علاقه خودتون اونها رو تهیه کنید
و یا حتی به صورت آماده از بازار تهیه کنید
اول از همه سیخهای چوبی رو خیس کنید و کنار بزارید و بعد خمیر رو به برشهای ۱۰ تا ۲۰ سانتی ببرید
حالا اونها رو طبق عکسها که میبینید به سیخ بکشید و بزارید تو فر با حرارت ۱۸۰ درجه بپزه
همینکه به رنگ دلخواه رسید , کافیه .....
این اسنکها خیلی خوشمزه بود , حتما تهیه کنید ^_^
نوش جان , گیلدا
Kommentare
Kommentar veröffentlichen