برگ مو , شور شده
این پست مال سال گذشته بود , و ی موقع به خودم اومدم که دیدم دیگه اثری از برگ مو نیست :)))
این بود که از گذاشتنش صرف نظر کردم و گفتم به امسال موکول کنم
اینها برگ مو تازه هست که به روش شور تو شیشه گذاشتم
همون مواردی که واسه شور تهیه کردم , فقط با نمک بیشتری , این برگ مو رو هم کنسروی کردم
تا چند مدت پیش هم که تقریبا ۱ سال ازش گذشته بود , درش رو باز کردم و جاتون خالی , دلمه تهیه کردم ^_^
فقط یادتون باشه که روی برگهای تازه مقداری آب جوش بریزید تا نرم شه
و اونها رو ۱۰ تا ۱۰ تا روی هم قرار بدید و رول کنید و کاملا کنار هم تو شیشه بزارید و روش رو مواد آب شور بریزید
باید حسابی ظرفتون پر شه یا از ی وسیله استفاده کنید که برگها خوب تو آب شور بمونن
و دربش رو ببندید تا هوا نکشه
نوش جان , گیلدا
چه شیشه ی خوشگلی ، به به ، دلمه با این برگها چه شود ، من از تازه اش رو آوردم و جات خالی دیروز یه عالمه پیچیدم :))))
AntwortenLöschenوی ی ی اون حسابی خوردن داره ^_^
Löschenاینجا سمت ما برگها دیر میرسه
اون شیوه نگهداری به کنار اون شیشه چه خوشگله 😍
AntwortenLöschenقابلت رو نداره عزیز و نازنین
Löschenچه خوب شد که بهم سر زدی شادی جون ^_^