کوکی پلنگی - Leoparden Cookies
مدتی هست که تو دنیایی شیرینی پزی و حتی آشپزی شکل و شمایل پلنگ و ببر و زرافه ..... خوب خودنمایی میکنه
این بود که گفتم ما هم این کوکی های پلنگی رو امتحان کنیم ^_^
این کوکیها , حسابی تونست با شکل زیباش جلب توجه کنه
نه تنها بخاطر شکلش بلکه بخاطر وجود پودر کاکائو و همچنین مقداری پودر بادام , طعم جالب توجه داشت
البته از اونجایی که کار دست داره , به اون دسته افرادی پیشنهاد میکنم که مثل من حوصله خمیر بازی رو دارن :))
با مقادیر زیر میتونید حدود ۲۰ تا ۲۵ عدد کوکی تهیه کنید
مواد لازم :
کره ۱۲۵ گرم
پودر شکر یا قند ۱۲۵ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
ارد ۲۵۰ گرم
نمک , کمی
پودر بادام ۲۵ گرم
پودر کاکائو تلخ ۴ تا ۵ قاشق
وانیل ۱ قاشق چایی خوری
طرز تهیه :
کره و پودر شکر رو خوب بزنید تا سفید شه
وانیل , نمک و تخم مرغ رو اضافه کنید و به هم زدن مجدد ادامه بدید
حالا ارد رو به مواد قبلی اضافه کنید
خوب ورز بدید و موادتون رو به ۳ قسمت نامساوی تقسیم کنید
به خمیر کوچکتر پودر کاکائوی کمتری اضافه کنید ( خمیر شماره ۱ ) و به تیکه متوسط خمیر پودر کاکائو بیشتر ( خمیر شماره ۲ )
امکان داره که به پودر کاکائو بیشتری احتیاج داشته باشید , چرا که بر میگرده به کیفیت پودر کاکائوی شما
اگر دیدید لازم هست , این کار رو انجام بدید , تا به اونجا که بدونید تیکه خمیر کوچیک شما کمرنگتر از تیکه خمیر بزرگتر هست
حالا پودر بادام رو هم به خمیر بزرگتر که خمیر سفید هست اضافه کنید ( خمیر شماره ۳ )
* بهتره که از این به بعد کار رو روی سلفون انجام بدید که به راحتی بتونید اونها رو جابجا کنید
حالا خمیر شماره ۲ رو به صورت نوار و تقریبا باریک پهن کنید
از خمیر شماره ۱ که خمیر کمرنگتر هست به صورت لوله ای تهیه کنید و مابین خمیر شماره ۲ قرار بدید
و خمیر شماره ۲ رو با دقت روی خمیر ۱ بپوشانید و با حرکت دست خمیر و خوب گرد کنید
چند عدد از این رشته ها رو تهیه کنید و به گوشه ای بزارید
حالا خمیر شماره ۳ که همون خمیر سفید هست رو پهن کنید
باز هم به صورت نوری و درازا
خمیرهای دیگه رو مابین خمیر سفید قرار بدید و دوباره دو سر خمیر سفید رو به هم وصل کنید و با حرکت دست خوب گرد کنید
* میتونید اگر میل بودید مابین لوله های خمیر رنگی , خمیر سفید لوله شده هم قرار بدید , من فقط از رنگی استفاده کردم
حالا با همون سلفون که خمیر رو پیچیدیید , خمیر ها رو به یخچال منتقل کنید و ۳۰ دقیقه بهشون وقت بدید
بعد با چاقوی تیز اونها رو حلقه حلقه ببرید و داخل سینی بچینید
کوکی های خودتون رو داخل فری که از قبل گرم کردید به مدت ۱۲ تا ۱۴ دقیقه و با حرارت ۱۸۰ درجه قرار بدید
دقت کنید که رنگشون تغییر نکنه
نوش جان , گیلدا
Kommentare
Kommentar veröffentlichen