خورشت ریواس با لوبیا چشم بلبلی
بعد از پیدا کردن و خریدن و تهیه تارت ریواس ...... اقدام بعدی خورشت ریواس بود
از اونجایی که هیچ آشنایی باهاش نداشتم سعی کردم از دنیای مجازی کمک بگیرم , که دیدم خیلی شباهت به خروشت کرفس داره
این بود که واسه شباهت زیادش به کرفس تصمیم گرفتم که با ی ترکیب دیگه تهیه کنم
این خورشتی که میبینید در واقع ی چیزی شبیه به خورشت ترشی قیمه میمونه که متعلق به شهر اردبیل هست
البته با این تفاوت که سیر و ریواس بهش اضافه شده
اول نمیخواستم از لوبیا چشم بلبلی استفاده کنم ولی از اونجایی که همسرم همیشه دوست داره که ی چیزی اضافه بر گوشت و آب تو غذا باشه , حس کردم وجود ریواس به تنهایی کافی نیست
به هر حال هر چی بود ما که کمال لذت رو ازش بردیم و در اولین فرصت مدل سبزی دارش رو هم خواهم پخت :)
از اونجایی که هیچ آشنایی باهاش نداشتم سعی کردم از دنیای مجازی کمک بگیرم , که دیدم خیلی شباهت به خروشت کرفس داره
این بود که واسه شباهت زیادش به کرفس تصمیم گرفتم که با ی ترکیب دیگه تهیه کنم
این خورشتی که میبینید در واقع ی چیزی شبیه به خورشت ترشی قیمه میمونه که متعلق به شهر اردبیل هست
البته با این تفاوت که سیر و ریواس بهش اضافه شده
اول نمیخواستم از لوبیا چشم بلبلی استفاده کنم ولی از اونجایی که همسرم همیشه دوست داره که ی چیزی اضافه بر گوشت و آب تو غذا باشه , حس کردم وجود ریواس به تنهایی کافی نیست
به هر حال هر چی بود ما که کمال لذت رو ازش بردیم و در اولین فرصت مدل سبزی دارش رو هم خواهم پخت :)
مواد لازم :
گوشت ۳۰۰ گرم
رب گوجه ۱ قاشق سر پر
نمک و فلفل و زردچوبه
پیاز ۱ عدد
ریواس ۲ شاخه خرد شده
سیر ۳ تا ۴ حبه
لوبیا چشم بلبلی نصف استکان
طرز تهیه :
بهتره که لوبیا ها رو چند ساعت جلوتر خیس کنید
پیاز رو تفت بدید و گوشت رو اضافه کنید و بعد از چند تفت دادن رب گوجه و سیر رو اضافه کنید
کمی آب بریزید و لوبیاهای خیس خورده رو نیز داخل مواد بریزید
بزارید به آرامی خورشت جا بیوفته و مواد بپزه وقتی که پخت ۱۰ دقیقه آخر ریواس های خرد شده رو اضافه کنید
ریواس زود میپزه پس دقت کنید که زودتر نریزید تا له شه
و انقدر ترش هست که غذاتون احتیاج به ترشی نداشته باشه
نوش جان , گیلدا
خیلی تنوع خوبه در واقع این خورش ابتکار خودته دیگه
AntwortenLöschenظاهرش که خیلی خوشمزه میاد
نوش جونتون
خخخخخخ شادی جون , میخواهی منو ترور کنن :))))
Löschenعزیزم , ما کلی اعتراف میکنیم باز میان خط و نشون میکشن , الان بگم این ابتکاریه , زیر این وبلاگ بمب گذاشتن ....یکیه :))))))))))
به به ، خیلی خوشمزه به نظر میاد . من کلا زیاد خورش ریواس نخوردم ، یعنی از غذاهای معمول خونم نبود ولی دوست دارم . اینجا گهگاهی پیدا می شه . لوبیا چشم بلبلی رو هم تو همه چیز دوست دارم !
AntwortenLöschenدستتون درد نکنه گیلدا جون ، نوش جونتون باشه
چه خوب , پس اونجا هم ریواس هست :)
Löschenراستش من که طعم ترشش خیلی خوشم اومد
اخه میدونی که شمالی ها , ترشی پسندن :))))