آش بادمجان
بعد از پروژه بادمجان پلو ، رفتم سر وقت آش بادمجان ، این هم از اون دسته دستوراتی هست که تقریبا همه دوستان انجامش دادند
اصولا وقتی کسی به یک مواد غذایی علاقه داشته باشه ، سعی میکنه اونو تو تمام موارد استفاده کنه
اولین باری که اسم این آش رو و ترکیباتش رو دیدم فکر میکردم باید چیزی در حد هلیم بادمجان باشه
ولی بعد که امتحان کردم ، دیدم کلی مزه اش متفاوته
به هر حال این مدلی هست که من درست کردم
مواد لازم :
بادمجان ٢ عدد متوسط
پیاز سرخ شده ٢ عدد بزرگ
گوشت قلقلی یا کله گنجشکی ١٠٠ تا ٢٠٠ گرم
برنج نیم دانه نصف استکان
نخود و لوبیا قرمز پخته از هر کدام ١ استکان
عدس ١ استکان
سبزی آش که من از ١ مشت خشک شده اون استفاده کردم ، اگه تازه بود حدود ١٥٠ تا ٢٠٠ گرم
نعناء و سیر داغ و کشک
طرز تهیه :
اول از همه برنجی که چند ساعت جلوتر خیس کردید بزارید تا نیم پز شه و عدس ها رو بهش اضافه کنید
من مثل همیشه بقیه حبوبات رو پخته شده داشتم و در آخر کار اضافه کردم در غیر این صورت بزارید حبوبات شما جداگانه بپزه و بعد از پخت عدس و جا افتادن برنج بهشون اضافه کنید
اگه از سبزی تازه استفاده میکنید در همین مرحله همراه با مقدار بیشتری از پیاز داغ و گوشتها داخل آش بریزید
و اگه خشک بود ، همراه با عدس اضافه کنید
بادمجانها رو مکعبی کنید ، بهتره زیاد کوچیک خرد نکنید
اونها رو کمی تفت بدید و در آخر به آش اضافه کنید و بزارید چند جوش بزنه ، دقت کنید که بادمجانها له نشه
زمان سرو کردن از کشک و نعناء داغ و سیر داغ استفاده کنید
نوش جان ، گیلدا
* پخت این خوراک با توجه به میل شخصی و علایق خانوادگی میباشد
دستتون درد نکنه گیلدا جون و نوش جان ،من عاشق بادمجونم .من دیدم دوستان درست کردن این آش رو ولی تا به حال امتحانش نکردم ،ما همیشه آش بادمجونمون رو با برنج و عدس و سبزی آش و ترخون و مرزه درست می کنیم ،باید این مدل رو هم امتحان کنم
AntwortenLöschenچه جالب پس شما هم این اش رو دارید ؟؟
AntwortenLöschenبه نظر من هم با تلخون و مرزه باید خوشمزه بشه ، چون این ٢ سبزی تو اش اش سبزی شیرازی یا آبادانی هم خیلی لذیذ میشه
من هم باید اونجوریش رو امتحان کنم :))
مرسی از کامنتت عزیزم
اوووووم ، چقدر هوس انگیز بید ، یادم رفته بود ، دوباره باید بدرستم :) نوش جونتون دوست جون :*
AntwortenLöschenها ها ، نوش جونت باشه پیشا پیش ;)
Löschen:****
تا حالا درست نکردم ولی ترکیب خوشمزه ایی هست دوسش دارم دستت درد نکنه عالی راستی اون گردالیهای بامزه روی آشت چیه گیلدا جون
AntwortenLöschenمن هم تجربه اولم بود ، ولی خیلی لذیذ بود ، اما اینبار همینجور که ارغوان جون گفت باید با تلخون و مرزه درست کنم
AntwortenLöschenاونها گوشت هستند که قلقلی شده :)))))))