tag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post595865008328748090..comments2024-03-17T09:36:50.383-07:00Comments on گل سفره: ماهی حیدر آبادی - هندی gildahttp://www.blogger.com/profile/05218576315913977809noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post-14412626388764562402016-08-04T07:10:39.750-07:002016-08-04T07:10:39.750-07:00خواهش میکنم فریبا جان ^_^خواهش میکنم فریبا جان ^_^gildahttps://www.blogger.com/profile/05218576315913977809noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post-321632069900965682016-07-14T07:53:03.640-07:002016-07-14T07:53:03.640-07:00gilda khanom aziz,khili mamnon az tozihateton.ba t...gilda khanom aziz,khili mamnon az tozihateton.ba tashakor farawanAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/04672928082365544696noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post-26850023495643667952016-07-14T07:47:00.846-07:002016-07-14T07:47:00.846-07:00gilda khanom aziz,mamnon az tozihaton.ba tashakor ...gilda khanom aziz,mamnon az tozihaton.ba tashakor farawan,fariba<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post-51163349974063667172016-07-12T12:22:49.527-07:002016-07-12T12:22:49.527-07:00بله , با سالمون هم لذیذ میشه , فقط باید کمی دقت کن...بله , با سالمون هم لذیذ میشه , فقط باید کمی دقت کنید که له نشه gildahttps://www.blogger.com/profile/05218576315913977809noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post-59419755869504638782016-07-12T12:19:42.031-07:002016-07-12T12:19:42.031-07:00ادویه ها رو باید داخل تابه ای که نسوز باشه تفت بدی...ادویه ها رو باید داخل تابه ای که نسوز باشه تفت بدید <br />چون نباید روغن بریزید و بعد از اینکه عطر شون بلند شد و خنک شد آسیاب کنید gildahttps://www.blogger.com/profile/05218576315913977809noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post-70670230266922287772016-07-12T12:19:23.586-07:002016-07-12T12:19:23.586-07:00ادویه ها رو باید داخل تابه ای که نسوز باشه تفت بدی...ادویه ها رو باید داخل تابه ای که نسوز باشه تفت بدید <br />چون نباید روغن بریزید و بعد از اینکه عطر شون بلند شد و خنک شد آسیاب کنید gildahttps://www.blogger.com/profile/05218576315913977809noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post-69666429335999809062016-07-10T12:24:42.514-07:002016-07-10T12:24:42.514-07:00lotfan tozieh dahid be chae nahvi mishawad edwiyeh...lotfan tozieh dahid be chae nahvi mishawad edwiyeha ra taft dad va asiyab kard daghighan.ba tashakor farawanAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/04672928082365544696noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post-18940937728590775192016-07-10T12:23:54.665-07:002016-07-10T12:23:54.665-07:00lotfan tozieh dahid be chae nahvi mishawad edwiyeh...lotfan tozieh dahid be chae nahvi mishawad edwiyeha ra taft dad va asiyab kard daghighan.ba tashakor farawanAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/04672928082365544696noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post-34269541488982902052016-07-05T06:46:10.238-07:002016-07-05T06:46:10.238-07:00حیف که الان تمر هندی ندارم وگرنه درست می کردم، به...حیف که الان تمر هندی ندارم وگرنه درست می کردم، به نظر خوشمزه می اد ، به نظرتون با سالمون خوب می شه، ممنونAnonymousnoreply@blogger.com