tag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post5786679628091442784..comments2024-03-17T09:36:50.383-07:00Comments on گل سفره: نان بربری شماره ٢ gildahttp://www.blogger.com/profile/05218576315913977809noreply@blogger.comBlogger20125tag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post-50230523228681003392014-11-25T07:42:53.426-08:002014-11-25T07:42:53.426-08:00کار سختی هست ولی امیدوارم که خوب در بیاد :)کار سختی هست ولی امیدوارم که خوب در بیاد :)gildahttps://www.blogger.com/profile/05218576315913977809noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post-68344053510637224962014-11-18T14:21:05.863-08:002014-11-18T14:21:05.863-08:00ممنونم که وقت می گذارید و سئوالات را پاسخ می دهید....ممنونم که وقت می گذارید و سئوالات را پاسخ می دهید. راستش فر گازم به شکلی است که نمی توانم شعلهٔ بالا و پایین را همزمان روشن کنم چون هر دو شعله با یک دسته روشن می شود یعنی اگر آن را به سمت راست بچرخانم باید به قسمت بالای فر کبریت بزنم و گریل روشن می شود و اگر به سمت چپ بچرخانم باید به جایی که در کف فر است کبریت بزنم و شعله پایین فر روشن می شود که درجه بندی دارد. اینبار به این صورت عمل خواهم کرد که ابتدا شعلهٔ پایین را روشن می کنم(البته طبق راهنمایی شما سینی را در بالاترین حد قرارمی دهم) وقتی زیر نان ها پخت شعله گریل را روشن می کنم. امیدوارم اینبار به خوبی نانهای شما در بیاید. مجدادا از لطفتان تشکر می کنمAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post-80722695056733927492014-11-18T11:50:44.676-08:002014-11-18T11:50:44.676-08:00پرپر جون , من در پست دیگه کامنت شما رو دیدم ,
مگه...پرپر جون , من در پست دیگه کامنت شما رو دیدم , <br />مگه شما هم با این نان مشکل داشتید ؟؟<br />به هر حال اینو یادتون باش اکه ورز دادن نان یکی از رکنهاای اصلی واسه نتیجه خوب هست :)<br />موفق باشید عزیزم gildahttps://www.blogger.com/profile/05218576315913977809noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post-49542649064660323912014-11-18T11:49:29.098-08:002014-11-18T11:49:29.098-08:00دوست عزیز , اصولا همه فرها درجه تنظیم داران , و اگ...دوست عزیز , اصولا همه فرها درجه تنظیم داران , و اگه هیچی نداشته باشن , فر بالا و پایین رو دارن<br />که واسه پخت نان همین کافیه <br />و باید اصولا هر دو روشن باشه , هم بالا هم پایین <br />بله اگه میگید که بالاش خام میمونه سینی رو به بالاترین حد بزارید , چون انگار از بالا حرارت اصلا نداشته یا ضعیف بوده gildahttps://www.blogger.com/profile/05218576315913977809noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post-8144147607992548592014-11-17T06:21:31.575-08:002014-11-17T06:21:31.575-08:00مجددا سلام
متوجه شدم مشکل بربریم که خشک شد جیه
یه ...مجددا سلام<br />متوجه شدم مشکل بربریم که خشک شد جیه<br />یه علت دست دردم من خمیر را با ورزنه زدم درصورتی که خمیرچمیر قثط با دست یاید زده بشه<br />برانو آرزوی سلامتی و خوقثیت دارم <br />فداتو پپزAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/06341422398625406635noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post-9762547948009050772014-11-17T02:53:15.316-08:002014-11-17T02:53:15.316-08:00خیلی ممنون. فکر می کنم کاملا حق با شما باشد. گازم ...خیلی ممنون. فکر می کنم کاملا حق با شما باشد. گازم قدیمی است و معمولا از فر برای پیتزا و لازانیا استفاده می کنم و هیچوقت برای پخت نان یا کیک استفاده نکرده بودم که به مشکل بخورم. از راهنمایی تان بسیار ممنونم. منظورتان این است که سینی فر را در طبقهٔ بالای فر قرار دهم یا اینکه شعلهٔ گریل را روشن کنم؟ راستی! آیا راهی هست که خودم بتوانم حرارت فر را تنظیم کنم؟<br />از لطفتان بسیار متشکرمAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post-76985659420649855502014-11-16T03:49:45.365-08:002014-11-16T03:49:45.365-08:00سلام دوست عزیز
اینجور که شما توضیح دادید مشکل شم...سلام دوست عزیز <br />اینجور که شما توضیح دادید مشکل شما حرارت فرتون هست <br />از قرار معلوم تنظیم نیست و فقط از پایین حرارت میگیره یا حد اقل بیشتر میگیره <br />اینبار بیشتر به سمت بالای فر بزارید و حرارت رو کمتر کنید و اگه فکر کردید روش رنگش داره تیره میشه یک کاغذ آلمینیومی روش بزارید gildahttps://www.blogger.com/profile/05218576315913977809noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post-49694219400218129252014-11-14T06:33:44.025-08:002014-11-14T06:33:44.025-08:00سلام گیلدا خانم جان. من همین الان نانی که با این د...سلام گیلدا خانم جان. من همین الان نانی که با این دستور درست کردم را از فر درآوردم. در حین پخت مرتب سر می زدم و می دیدم که زیر ان برشته می شود اما رویش خام مانده بود. سرانجام مجبور شدم زیرورو کنم. رومال و کنجد به کاغذ چسبیدند . خلاصه از فر در اوردم چون دیدم که سطحی که به کف چسبیده پررنگ می شود و لای خط ها خام مانده. لطفا راهنمایی ام کنید. ممنون می شوم بگویید اشکال کارم چی بوده. متشکرمAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post-39156808619697076852014-10-14T06:16:36.687-07:002014-10-14T06:16:36.687-07:00سلام زهرا جان , و ممنونم برای توجهی که به این وبلا...سلام زهرا جان , و ممنونم برای توجهی که به این وبلاگ داری و همیطور واسه کامنتت <br />عزیزم, ١ قاشق مخمر خشک معادل ٧ گرم هست یا به عبارتی معدل ٤٢ گرم خمیر ترش تازه <br />:)gildahttps://www.blogger.com/profile/05218576315913977809noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post-7427949173254939592014-10-12T09:39:29.658-07:002014-10-12T09:39:29.658-07:00سلام گیلدا خانم
. ممنون برای وبلاگ خوب و دستورهای...سلام گیلدا خانم <br />. ممنون برای وبلاگ خوب و دستورهای خوشمزه ای که اینجا با ما به اشتراک میزارید.من خیلی از این رسپی های عالی را درست کردم و و از خوردنشون در کنار خانواده کلی لذت بردیم . الان هم یه سئوال داشتم من میخوام این نون بربری فوق العادتون را درست کنم فقط اینکه من خمیر مایه خشک ندارم از این خمیرمایه های مرطوب که مکعبی شکل هستن دارم میخوام بدونم با این مقدار مواد که اینجا گفتین چه مقدار از این مخمر را باید استفاده کنم ؟ <br />بازم ممنون<br />زهرا Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post-18373036643741457592014-07-31T09:46:39.412-07:002014-07-31T09:46:39.412-07:00قربونت عزیزم
اره دقیقا همینه , ی حسی هست که اون ب...قربونت عزیزم <br />اره دقیقا همینه , ی حسی هست که اون باید دستت بیاد gildahttps://www.blogger.com/profile/05218576315913977809noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post-68688670971739623922014-07-31T09:46:05.179-07:002014-07-31T09:46:05.179-07:00ها ها , شادی جون هندونه میزاری زیر بغل اااااا
مرس...ها ها , شادی جون هندونه میزاری زیر بغل اااااا <br />مرسی عزیزم لطف داری gildahttps://www.blogger.com/profile/05218576315913977809noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post-31260688027357957652014-07-31T09:29:31.099-07:002014-07-31T09:29:31.099-07:00سلام نازنین , من خوبم , شما چطوری با این غیبت طولا...سلام نازنین , من خوبم , شما چطوری با این غیبت طولانی ؟؟<br />من هم بعضی اوقات از نانهام خوب در نمیاد , این بود که اینبار تصمیم گرفتم به قول معروف کیلویی کار کنم :))gildahttps://www.blogger.com/profile/05218576315913977809noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post-47745725660544269562014-07-31T09:28:10.866-07:002014-07-31T09:28:10.866-07:00سلام نگین جان , کم پیدا شدید
ی چیزی هم من بگم صاد...سلام نگین جان , کم پیدا شدید <br />ی چیزی هم من بگم صادقانه , که از کامنتت خندم گرفت :)))))))<br />من هم از این اشتباهات زیاد میکنم عزیزم <br />ممنون از کامنتت gildahttps://www.blogger.com/profile/05218576315913977809noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post-35157199345661475372014-07-31T09:27:01.502-07:002014-07-31T09:27:01.502-07:00مرسی ارغوان جون , من حس میکنم پخت نان ی خورده به ا...مرسی ارغوان جون , من حس میکنم پخت نان ی خورده به احساس هم بر میگرده <br />منتظر نانهای لذیذت هستم gildahttps://www.blogger.com/profile/05218576315913977809noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post-76357571363746253722014-07-26T06:15:12.475-07:002014-07-26T06:15:12.475-07:00بسیار عالی و ترد و خوشمزست ، دست گلت درد نکنه ، من...بسیار عالی و ترد و خوشمزست ، دست گلت درد نکنه ، منم دیگه نون بربری پز شدم ، وقتی آدم دستش بیاد دیگه راحت میشه درست کردنش :)Rozhttps://www.blogger.com/profile/14092516708032463846noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post-19375964194657878432014-07-25T22:27:17.500-07:002014-07-25T22:27:17.500-07:00به به بو ش تا اینجا اومد
دستت طلا عزیزم عالی والا ...به به بو ش تا اینجا اومد<br />دستت طلا عزیزم عالی والا نونوایی های ایران هم همه جا نون خوب نمیدن<br />ادم بهتره خودش دست به کار شه<br />نوش جونسفره سبز (شادی)https://www.blogger.com/profile/07696015153774391610noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post-84456304436138672482014-07-25T02:10:04.404-07:002014-07-25T02:10:04.404-07:00سلام گیلدای عزیزم خوبیییییییییی عجب نونی شده مثل ه...سلام گیلدای عزیزم خوبیییییییییی عجب نونی شده مثل همه کارات عالیییییییی راستش منم چند باری سعی کردم بربری بپزم ولی همیشه یه ایرادی داشت یا سفت شده یا اولش خوب بود بعد سفت شد خلاصه نشد که نشد حالا با دستر خوب شما هم امتحان میکنم نونت عالی شده و هوس انگیز توش جونتون دوست خوبمAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/12421127090504057595noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post-9431531857468112442014-07-24T14:09:18.243-07:002014-07-24T14:09:18.243-07:00گیلدا جون سلام عزیزم برات یک کامنت بلند بالا گذاشت...گیلدا جون سلام عزیزم برات یک کامنت بلند بالا گذاشتم و فرستادم نخندی هاااااااا بعد دیدم توی صفحه پگاه جون آشپزی از دل و جان نوشتم و فرستادم!!<br />اصلا آدم که ساعت دو نصفه شب فیلتر شکنش باز بشه و چند تا صفحه با هم باز کنه همینجوری میشه دیگه.<br />خلاصه که نونت دلمو برد. وای فکر کن افطاری این نون رو با پنیر و سبزی بخوری..... به بهchefneginhttp://www.chefnegin.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post-44130798930953351482014-07-24T10:29:22.896-07:002014-07-24T10:29:22.896-07:00به به ،چقدر عالی شده گیلدا جون ،چه بافت خوبی هم دا...به به ،چقدر عالی شده گیلدا جون ،چه بافت خوبی هم داره ،دستتون درد نکنه و نوش جان . شما اگه همین جوری یه چیزی درست کنید اینقدر عالی در میاد . منم خیلی دلم می خواد بربری درست کنم که اونم به بعد از ماه رمضون موکول شدهArghavanhttps://www.blogger.com/profile/18162332821673933936noreply@blogger.com